Auton vuokraus toimipisteestä David Lentoasema E. Malek

 

Suosituin kohteessa David Lentoasema E. Malek

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä David Lentoasema E. Malek alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen David Lentoasema E. Malek

Osoite

Mayor Patricio Janson 001, 0831-02510 David, Panama
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä David Lentoasema E. Malek

Sixt Autovuokraamo Enrique Malekin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Enrique Malekin lentoasemalla

Tutustu eksoottiseen ja laivaliikenteestään tunnettuun Panamaan helposti ja mukavasti vuokraamalla tasokas ajoneuvo Sixt Autovuokraamo Enrique Malekin lentoaseman toimipisteestä. Uusilla ja laadukkailla vuokra-ajoneuvoillamme hoituvat mutkattomasti niin perhelomat kuin myös työmatkatkin. Tee valintasi laajasta vuokra-ajoneuvovalikoimastamme, jonka näpsäkän kokoiset ja taloudelliset sedanit tekevät kaverireissusta unohtumattoman, tilavat farmarit antavat perhelomalle helpotusta liikkumiseen ja tavaroiden kuljettamiseen ja katumaasturit toimivat kätevänä toimistona liikematkalla. Katso koko valikoima verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksessamme ja tee varauksesi jo tänään. Varaa samalla hyödylliset lisäpalvelumme, kuten mm. navigaattori vieraille tieosuuksille, lisäkuljettaja ajonautinnon jakamiseen ja lastenistuimet perheen pienempien matkan turvaksi. Huomioithan ystävällisesti Enrique Malekin lentoasemalta vuokra-autoa varatessasi, ettemme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan pelkästään ajoneuvokategorian.
Autonvuokraus Enrique Malekin lentoasemalla

Autonvuokraus Enrique Malekin lentoasemalla

Nappaa Sixtin vuokra-auto mukaasi kätevästi Enrique Malekin lentoasemalta ja aloita matkasi helposti heti saavuttuasi Davidiin. Toimipisteemme sijaitsee pienellä lentoasemalla, jonka lyhenne on DAV, ja löydät sen seuraamalla opasteita. Varaa ajoneuvo etukäteen vaikkapa jo kotona verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksellamme, jotta pääset nauttimaan liikkumisen helppoudesta samantien. Lentokentältä keskustaan ajaa vain noin kymmenessä minuutissa ja isoja valtateitä, kuten valtateitä 41 ja 1, pitkin pääset helposti pidemmällekin reissulle lähes suoraan lentoasemalta. Tarjoamme vapaat kilometrit, joten vain taivas on rajana tutustuessasi Panaman eksotiikkaan. Varaa Sixt Autovuokraamo Enrique Malekin lentoaseman toimipisteestämme vuora-auto ja koe matkailun vaivattomuus ja mukavuus!
David - sukella eksoottiseen luontoon ja makunautintoihin Sixt-vuokra-autoillen

David - sukella eksoottiseen luontoon ja makunautintoihin Sixt-vuokra-autoillen

Mikäli Panaman kanava kiehtoo eikä pidempi ajomatka hirvitä, voit ajella katsomaan noin 450 kilometrin päähän itään, kuinka rahtialukset toisensa perään ylittävät kanavan. Samalla voi tutustua kanavan värikkääseen historiaan ja kauniisiin maisemiin. Vuokra-autolla ajellen saat vapaat kädet päättää reitin ja pysähdyspaikat, ja kun varauksen yhteydessä valitset lisäpalveluistamme tietullimaksun, voit huoletta ajella tietulleja keräävillä osuuksilla ilman kolikoita. Suuntaa patikoimaan ja ihastelemaan monipuolista luontoa lähemmäs Davidia, noin puolen tunnin ajomatkan päähän Chiriquíhin. Raikas ilma kukkuloilla ja Chorcha-joki tarjoavat useita kuvaus- ja ihastelupaikkoja maukkaita ruoka-annoksia tarjoilevine ravintoloineen. Varaa kätevä GPS-navigaattori autonvuokrauspisteestämme Enrique Malekin lentoasemalla autonvuokrauksen yhteydessä, jotta löydät perille juuri sinne, minne sinä haluat.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä David Lentoasema E. Malek

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä David Lentoasema E. Malek?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä David Lentoasema E. Malek sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä David Lentoasema E. Malek.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä David Lentoasema E. Malek?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 29 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä David Lentoasema E. Malek

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä David Lentoasema E. Malek?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä David Lentoasema E. Malek?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to David Lentoasema E. Malek

    Näytä lisää