Autonvuokraus
Asuncion
Piilota
Paraguay // Asuncion
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Asuncion

Sixt Autovuokraamo Paraguayn pääkaupungissa Asunciónissa tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta. Autovalikoimastamme löydät sopivat vuokra-ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Voit valita vuokra-auton oman tarpeesi mukaan. Valikoimamme kattaa niin erilaiset henkilöautot kuin järeämmät farmari ja maasturitkin. Isommat kaveriporukat kulkevat näppärästi yhdessä minibussilla. Sixtin kautta autonvuokraus on helppoa ja nopeaa. Autokalustomme Asunciónissa kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Voit hoitaa varauksen näpsäkästi ja nopeasti joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 
 • Asuncion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Autopista Silvio Pettirossi
  CC1752 Luque

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Asuncion/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery to Hotels
  . Asuncion

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Asunciónissa käy kätevästi Sixtin kautta

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Asunciónista! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Asunciónissa ovat ilmastoituja. Kun suunnittelet autonvuokrausta Asunciónissa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Vuokra-auton varausvaiheessa voit valita myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli autonvuokraus herättää kysymyksiä.

Kiehtovassa Asunciónissa Sixtin vuokra-auton siivittämänä

Paraguayn pääkaupunki Asunción asuttaa yli puoli miljoonaa asukasta. Tämä tekee kaupungista maan suurimman ja väkirikkaimman kaupungin. Se sijaitsee lähellä Argentiinan rajaa ja on kasvanut Paraguayjoen ympärille. Kaupunki perustettiin vuonna 1537 Marian taivaaseenottamisen päivänä, josta sen nimi juontuukin. Kaupungin nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa Museo del Barro -museo, Government Palace -palatsi sekä historiallinen Casa de la Independencia -talo. Saavutat kaikki nämä nähtävyydet näppärästi Sixtin vuokra-autolla, ja vältät turistibussissa kyhjöttämisen. Shoppailemaan kannattaa suunnata esimerkiksi Paseo La Galeria -ostoskeskukseen, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta. Ostokset kulkevat mukana kätevästi tilavissa Sixtin vuokra-autoissa. Sixtin vuokra-autolla voit suunnata myös pidemmille matkoille. Ajele vaikka nautiskelemaan kauniista Ypacaraí-järvestä, joka sijaitsee noin 50 kilometriä itään pääkaupungista. Mitä siis enää odotat? Varaa Sixtin vuokra-auto valmiiksi Asunciónin matkaasi varten jo tänään. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service