Autonvuokraus
Asuncion Lentoasema
Piilota
Paraguay // Asuncion // Asuncion Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Asuncion Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Silvio Pettirossi Highway
  2060 Luque PY +595-21-607269
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ASU
Aukioloajat
ma. - la.00:00 - 05:00
 07:00 - 17:00
 19:00 - 24:00
su.11:00 - 19:00
Juhlapyhä11:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Asuncionin lentoasemalla

Mikäli määränpäänäsi on Asunciónin kaupunki Paraguayssa, Sixt Autovuokraamo Asuncionin lentoasemalla tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Asuncionin lentoasemalla on oiva tapa jatkaa matkaa heti lentokoneesi laskeuduttua. Saat käyttöösi kätevän kokoisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton tarpeesi mukaan. Mikäli haluat käyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin maasturin, myös sellainen on varattavissa meiltä. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Halutessasi voit lisätä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, tai vaikkapa lastenistuimet, mikäli perheen pienimmät ovat mukana matkalla. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopivaksi.

Autonvuokraus Asuncionin lentoasemalla - mainio tapa aloittaa matka

Lentokoneesta Asuncionin lentoasemalle - joka tunnetaan myös nimellä Silvio Pettirossin lentokenttä - laskeuduttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt-kylttejä ja autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla käy kätevästi ja nopeasti. Pääset auton rattiin vaivattomasti ja matkasi voi jatkua tutkimaan kiehtovaa Paraguayta. Asuncionin lentoasema, lyhennettynä ASU, sijaitsee kymmenen kilometrin päässä maan pääkaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä Asunciónin sydämeen kestää autolla ainoastaan vartin. Autonvuokraus Asuncionin lentoasemalla on mainio tapa jatkaa matkaa kohti hotelliasi tai muuta yöpymispaikkaasi. Seikkailusi voi alkaa nopeasti, kun sinulla on Sixt vuokra-auto allasi!

Kohti kiehtovaa Asunciónia Sixt vuokra-autolla

Asunción on Paraguayn pääkaupunki, joka sijaitsee Argentiinan rajalla Paraguayjoen varrella. Kaupungissa asuu noin puoli miljoonaa asukasta. Nimensä kaupunki on saanut siitä, että se perustettiin Marian taivaaseenottamisen (espanjaksi Asunción de María) juhlapäivänä. Kaupungin kiehtovimpiin nähtävyyksiin pääset tutustumaan näpsäkästi Sixt vuokra-autolla. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Panteon Nacional de los Heroes sekä Museo del Barro -museo. Saavutat molemmat alle puolessa tunnissa kaupungin keskustassa liikkuessasi. Autonvuokraus Asuncionin lentoasemalla mahdollistaa myös matkailun kaupungin ulkopuolelle joustavasti ja oman aikataulusi mukaan. Voit ajella vaikka ihailemaan yhtä Paraguayn suosituimmista nähtävyyksistä eli Iguassun vesiputouksia. Matkaa kertyy Argentiinan ja Brasilian rajalla sijaitseville putouksille reitistä riippuen 400-550 kilometriä, mutta matka on varmasti sen arvoinen. Ota siis allesi Sixt vuokra-auto ja aloita elämäsi seikkailu Paraguayssa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.00:00 - 05:00
 07:00 - 17:00
 19:00 - 24:00
su.11:00 - 19:00
Juhlapyhä11:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Asuncion Lentoasema ASU Silvio Pettirossi Highway 2060 Luque -25.240871, -57.514415 +595-21-607269

Sixt-toimipiste Asuncion Lentoasema ASU

Silvio Pettirossi Highway
2060 Luque
 
Puhelinnro +595-21-607269

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service