Autonvuokraus
Cusco Lentoasema
Piilota
Peru // Cuzco // Cusco Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cusco Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Velasco Astete S/N
  08006 Cuzco PE +51-957269725
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CUZ
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Cuscon lentoasemalla

Perun Cuscoon matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Cuscon lentoasemalta, ilman että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Cuscon lentoasemalla auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun tutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa matkakohteena olevalla lentokentälläsi. Cuscon lentoasemalla on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton, tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli tarpeen, voit myös lisätä vuokra-autoosi vaikkapa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin tai räätälöidä vuokra-auton muilla lisävarusteilla omaan matkaasi sopivaksi.

Kätevä ja aikaa säästävä autonvuokraus Cuscon lentoasemalla

Cuscon lentoasemalle, joka on toiselta nimeltään Alejandro Velasco Asteten kansainvälinen lentokenttä, saavuttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt-kylttejä ja autonvuokraus Cuscon lentoasemalla sujuu hyvin sujuvasti ja ongelmitta. Cuscon lentoasema, lyhemmin CAY, sijaitsee ainoastaan kolmen kilometrin päässä Cuscon keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen ainoastaan muutaman minuutin. Autonvuokraus Cuscon lentoasemalla on näppärä tapa jatkaa matkaasi ja pääsetkin vuokra-autolla hotellillesi tai muuhun majapaikkaasi nopeasti. Voit käyttää loppupäivän mielesi mukaan - vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Huristele vapaasti Sixtin vuokra-autolla kuvankauniissa Cuscossa

Cusco - joka tunnetaan myös nimellä Cuzco - on Andeilla Kaakkois-Perussa sijaitseva kaupunki, joka tunnetaan erityisesti muinaisen inkaimperiumin pääkaupunkina. Cuscossa oli ja on edelleen lukuisia inkojen palatseja ja se toimii ns. porttina Machu Picchulle. Machu Picchu on muinainen inkakaupunki Andien harjanteella, jonka inkat hylkäsivät vuonna 1572. Se on UNESCOn maailmanperintökohde ja Perun suosituin nähtävyys. Cuscossa kannattaa käydä ihailemassa esimerkiksi Plaza de Armas -aukiota, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Sixt vuokra-autolla voi Cuscosta suunnata myös Titicaca-järvelle tai Manun kansallispuistoon. Olipa kyseessä sitten lomareissu tai työmatka Cuscoon, luotettavalta ja hinnoiltaan edulliselta Sixt Autovuokraamolta voit vuokrata käyttöösi vuokra-auton, jonka ansiosta runsaatkin varusteet kulkeutuvat hyvin mukana paikasta toiseen ja alue tulee tutuksi laajemmassa skaalassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cusco Lentoasema CUZ Velasco Astete S/N 08006 Cuzco -13.537918, -71.943652 +51-957269725

Sixt-toimipiste Cusco Lentoasema CUZ

Velasco Astete S/N
08006 Cuzco
 
Puhelinnro +51-957269725

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service