Auton vuokraus maassa Peru

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Peru

Suosituin kohteessa Peru

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Lima Miraflores alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Peru

Sixt autonvuokraus Perussa

Sixt autonvuokraus Perussa

Autonvuokraus Perussa Sixtiltä sujuu näppärästi tekemällä varaus etukäteen netissä, mobiilisovelluksellamme tai soittamalla. Tietysti voit myös vuokrata auton vasta maahan saavuttuasikin. Suunnitellessasi autonvuokrausta Perussa, varaudu kuitenkin jo etukäteen siihen, että emme kykene takaamaan sinulle vuokra-autosta juuri tiettyä merkkiä tai mallia, mutta kuitenkin valitsemasi kategorian mukaisen vuokra-auton.Autovuokraamomme Perussa sijaitsevat maan pääkaupungissa Limassa, missä voit valita kahdesta toimipisteestämme. Lentoaseman toimipisteestämme voit vuokrata käyttöösi farmarin, henkilöauton, maasturin, pakettiauton tai vaikkapa urheilu- tai avoauton. Mirafloresin toimipisteemme taas tarjoaa käyttöösi henkilöautoja, farmareita, maastureita sekä pakettiautoja.Kaikkiin vuokra-autoihimme Perussa vakuutukset on hoidettu kattaviksi, mutta mikäli koet tarpeelliseksi, voit hankkia vuokra-autoosi lisäturvaa tai muita lisäpalveluita, esimerkiksi navigaattorin, helpottamaan matkaasi.
Liikenne Perussa

Liikenne Perussa

Perun liikenteeseen kannattaa varautua jo etukäteen, sillä se on varsin kiivastempoista, eikä esimerkiksi liikennevaloja välttämättä noudateta. Lisäksi tiet ovat usein melko huonossa kunnossa ja niissä on esimerkiksi paljon monttuja. Mys yöaikaan ajamista kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää, sillä esimerkiksi katuvaloja ei juuri ole muualla kuin pääteillä. Lisäksi maassa ajaessa kannattaa varautua tiesulkuihin, jotka johtuvat useimmiten lakoista, mielenosoituksista tai maanvyörymistä.Muihin maan teihin verrattuna valtatie Pan-Americana on erittäin hyvässä kunnossa. Kyseistä tietä kannattaakin suosia mahdollisuuksien mukaan, sillä hyvän kuntonsa ohella tie on maan tärkein valtatie ja se kulkee koko maan pituudelta pohjoisesta etelään yhdistäen kaikki suurimmat rannikon kaupungit.Kuten Suomessakin, liikenne on oikeanpuoleista.
Autovuokraamomme Perussa helpottaa matkaasi

Autovuokraamomme Perussa helpottaa matkaasi

Peruun matkastessa vuokra-auto on oiva keino päästä tutustumaan kauniiseen ja monipuoliseen maahan laajasti, niin sen rannikkoon, vuoristoon kuin viidakkoonkin.Vuokratessasi vuokra-auton maan pääkaupungista Limasta kannattaa sinun ehdottomasti vierailla ensin lähietäisyydellä sijaitsevassa maan tunnetuimmassa nähtävyydessä, upeassa ja historiallisessa Machu Picchussa 2490 metrin korkeudessa.Jos mielii tutustua maahan laajemmin ja tehdä hieman pidemmän automatkan kauniin maan halki, kannattaa ehdottomasti ajaa Bolivian rajalla 3800 metrin korkeudessa sijaitsevalle Titicaca-järvelle tai esimerkiksi Iquitosiin, Tarapotoon tai Pucallpaan, joista järjestetään retkiä eksoottiseen ja varmasti kokemisen arvoiseen sademetsään. Mielenkiintoinen matkakohde on myös noin 15 tunnin matkan päässä Limasta sijaitseva maan toiseksi suurin kaupunki Arequipa, josta löytyy El Misti -tulivuori, sekä Colcan kanjoni, joka kuuluu maailman syvimpiin. Kuuluisista linjoistaan tunnettu Nazcan kaupunki taas sijaitsee maan eteläosassa, noin 500 kilometrin päässä Limasta.Ajomatkoja maassa kannattaa suunnitella etukäteen, sillä esimerkiksi Arequipasta Titicaca-järven rannalle matkaa on vain noin 300 kilometriä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Peru

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Peru?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Peru sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Peru.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Peru?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 327 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Peru

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Peru?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Peru?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Peru

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Peru

Näytä lisää