Auton vuokraus alueella Lima

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Lima

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Lima Miraflores alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Lima

Vaivatonta autonvuokrausta Limassa

Vaivatonta autonvuokrausta Limassa

Liman Sixt Autovuokraamo auttaa sinua ajoneuvotarpeissasi. Kauttamme saat helposti vuokrattua tarvettasi vastaavan vuokra-auton sopivilla lisävarusteilla. Tutustu ajoneuvovalikoimaamme verkkosivuillamme saadaksesi ajantasaisinta tietoa saatavuudesta. Valikoimastamme löytyy pieniä ja keskikokosia autoja, joten löydät varauksellesi varmasti tarkoitustasi vastaavan vuokra-auton. Vaivaton, nopea ja helppo verkkosivumme auttaa sinua tarkoitustasi palvelevan ajoneuvon varaamisessa. Ajoneuvomme ovat usein uudehkoja ja ne ovat kattavasti varusteltuja. Vuokra-autoissamme on kattavien vakiovarusteiden lisäksi lisävarusteita, kuten vakionopeudensäätimiä ja MP3-soittimia. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Kun löydät itsellesi sopivan vuokra-auton, voit myös lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, turvaistuimet tai lisäkuljettajan. Lisäkuljettajan lisäämällä voitte jakaa ajovastuuta ja turvaistuinten avulla perheesi pienemmätkin jäsenet matkustavat turvallisesti ja mukavasti. Tarkista lisäpalveluiden ajantasainen saatavuus verkkosivuiltamme. Palvelemme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissänne ja jos ette löydä vastausta askarruttaviin asioihin verkkosivuiltamme, voitte aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Parhaat tarjoukset ja ajantasaisen informaation löydät verkkosivuiltamme, sillä haluamme, että autonvuokraus on teille mukava kokemus.
Perun valtava pääkaupunki Lima turvallisesti nähtynä

Perun valtava pääkaupunki Lima turvallisesti nähtynä

Lima on Perun pääkaupunki ja sen metropolialueella asuu yli 8,5 miljoonaa ihmistä, mikä on lähes kolmasosa koko Perun väestöstä. Lima sijaitsee maan länsiosassa ja kaupungin keskusta sijaitsee noin 13 kilometriä meren rannasta sisämaahan päin. Kaupunki itsessään on valtava, joten vuokra-autolla kulkeminen on yksi turvallisimmista tavoista liikkua. Vuokra-auto alle Sixt Autovuokraamosta ja tutkimaan! Voit aloittaa Limaan tutustumisen vaikka kaupungin historiallisesta keskustasta, johon pääset ketterästi vuokra-autollamme ja jossa voit tutustua esimerkiksi San Fransiscon luostariin, joka on katolinen kirkko ja luostari, joka on rakennettu 1600-1700 luvulla. Inkojen historiaan ja kulttuuriin voit perehtyä Huaca Pucllana -pyramidillä, joka sijaitsee Mirafloresin kaupunginosassa noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Kaupungista ja sen metropolialueelta löytyy myös paljon erilaisia ostosmahdollisuuksia, joihin liikkuminen onnistuu vaivattomasti vuokra-autosi avulla. Me Liman Sixt Autovuokraamossa haluamme helpottaa autonvuokraustasi, jotta voit keskittyä nähtävyyksiin ja kaupungin kiertämiseen huoletta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Lima
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lima?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lima sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lima.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lima?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lima. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 176 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lima
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lima?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lima?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lima?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Lima

Näytä lisää