Auton vuokraus toimipisteestä Lima International Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Lima International Lentoasema

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Lima International Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Lima International Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Elmer Faucett S/N, 07031 Callao, Peru
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Lima International Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Liman kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Liman kansainvälisellä lentoasemalla

Jos matkakohteenasi on Perun Lima, autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla on kerta kaikkiaan mainio tapa jatkaa matkaasi joustavasti ja aivan oman aikataulusi mukaisesti. Valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, jonka voit räätälöidä lisävarusteilla sopimaan juuri sinun matkaasi. Autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla mahdollistaa saatavillesi autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton, loman tuntua henkivän urheiluauton tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli tarpeen, voit noutaa ja palauttaa vuokra-autosi myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Parhaiten saat varauksesi hoidettua etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse.
Kätevä ja nopea autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla

Kätevä ja nopea autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla

Liman kansainväliselle lentoasemalle, joka on toiselta nimeltään Jorge Chávezin kansainvälinen lentokenttä, saavuttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt kylttejä ja autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla hoituu kätevästi ja nopeasti. Saat valitsemasi vuokra-auton allesi nopeasti ja voit jatkaa matkaasi oman aikataulusi mukaan. Liman kansainvälinen lentoasema, lyhemmin LIM, sijaitsee ainoastaan kolmen kilometrin päässä Liman keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen ainoastaan muutaman minuutin. Autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla on luotettava ja edullinen vaihtoehto, ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi tai muuhun majapaikkaasi. Näin ollen voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön vuokra-autollasi.
Nimeään kauniimpi Lima tutuksi Sixt vuokra-autolla

Nimeään kauniimpi Lima tutuksi Sixt vuokra-autolla

Lima on kahdeksalla miljoonalla asukkaallaan Perun pääkaupunki sekä maan suurin kaupunki. Lima sijaitsee Rimacjoen laaksossa, noin 13 kilometriä merenrannasta. Kaupungin kiehtovimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Larco-museo, jossa pääsee tutustumaan Inkojen historiaan. Matkaa museoon on keskustasta autolla vain vartti. Keskustassa kannattaa ajella myös katsomaan Liman katedraalia, joka sijaitsee Plaza Mayorin kupeessa. Katedraalin sisätiloissa lepää kaupungin perustaja Fransisco Pizarro. Hänet on ikuistettu hevosensa selkään Plaza Mayorin aukiolle. Suurkaupungin vilinässä voit istahtaa yhdessä useista kauniista puistoista, joissa paikallisetkin viihtyvät joogaten ja rauhoittuen. Perheen pienimpiä kiinnostaa varmasti Liman eläintarha Parque de las Leyendas. Autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla on hyvä tapa aloittaa seikkailu nimeään kauniimmassa Limassa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lima International Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Lima International Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lima International Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lima International Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lima International Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lima International Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lima International Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lima International Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lima International Lentoasema

Näytä lisää