Autonvuokraus
Piura International Lentoasema
Piilota
Peru // Piura // Piura International Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Piuran kansainväliseltä lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Corpac 247
  20001 Piura PE +51-14443050
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PIU
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Piuran kansainvälisellä lentoasemalla

Valitse Sixt Autovuokraamo autonvuokraukseen Piuran kansainvälisellä lentoasemalla ja matkasi saa huolettoman alun. Sixt on kansainvälinen autonvuokrauksen asiantuntija, joka tarjoaa käyttöösi luotettavat vuokra-autot myös matkallasi Perussa. Autonvuokraus Piuran kansainvälisellä lentoasemalla käy kätevästi Meet & Greet -palvelumme kautta. Se tarkoittaa, että varatessasi vuokra-auton meidän kauttamme työntekijämme odottaa sinua lentoaseman tuloaulassa vuokra-autosi avainten kanssa lentosi laskeuduttua. Näin sinä pääset lentoasemalta mahdollisimman sujuvasti matkaan. Koska lentoasemalla ei ole Sixtin fyysistä palvelupistettä, muistathan tehdä varauksesi hyvissä ajoin etukäteen. Varauksen yhteydessä pyydämme myös huomioimaan, että varaus koskee ainoastaan valitsemaasi autoluokkaa, emmekä voi taata käyttöösi ajoneuvoa tietyltä automerkiltä.

Vuokra-auto on erinomainen valinta sekä Piuran alueella lomailuun että Piuraan suuntautuville työmatkoille. Huippumerkkien mallistoista valittujen laadukkaiden vuokra-autojemme kyydissä matkustaminen sujuu mukavasti. Lisäksi vuokra-autoilu tarjoaa sinulle vapaat kädet matkasi reittien ja aikataulujen suunnitteluun. Pääset tutustumaan koko vuokra-autovalikoimaamme varauksen yhteydessä ja muokkaamaan vuokra-autosta sinulle sopivan hyödyllisillä lisäpalveluillamme.

Aloita matkasi autonvuokrauksella Piuran kansainväliseltä lentoasemalta

Piuran kansainvälinen lentoasema (PIU), joka tunnetaan myös nimellä Capitán FAP Guillermo Concha Ibericon kansainvälinen lentoasema, sijaitsee Piuran kaupungin kaakkoisosassa. Lentoasemalta kaupungin pääaukiolle on matkaa vain muutamia kilometrejä, ja matka kaupungin keskustaan käy kätevästi vuokra-autolla. Kun varaat Sixtin vuokra-auton Piuran kansainväliselle lentoasemalle odottamaan saapumistasi, pääset lentoasemalta sujuvasti matkaan ilman turhaa odottelua. Vuokra-auto on kätevä valinta myös matkasi jatkuessa lentoasemalta Piuran ulkopuolelle. Esimerkiksi Máncoran kuuluisa lomakaupunki on noin 130 kilometrin ajomatkan päässä lentokentältä.

Piura ja sen lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Piurassa voit vuokra-autolla tutustua esimerkiksi Piuran katedraaliin, Casa Graun museoon ja Plaza de Armasin aukioon. Kaupungin ulkopuolella vuokra-autoilijoita odottavat esimerkiksi taiteestaan ja käsitöistään tunnettu Catacaosin pikkukaupunki, keraamiikastaan kuuluisa Chulucanasin kylä ja Narihualán arkeologinen kohde. Kun käytössäsi on vuokra-auto, voit ajaa Piurasta myös Tyynellemerelle nauttimaan rannikon upeista hiekkarannoista. Colanin kaupungin lähellä sijaitseva La Esmeraldan rannan valkoinen hiekka ja lämpimät vedet houkuttelevat uimaan ja nauttimaan rantaelämästä, kun taas Playa Cangrejos, Mancora Beach and Cabo Blanco ovat surffareiden suosiossa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Piura International Lentoasema PIU Corpac 247 20001 Piura -5.206267, -80.618478 +51-14443050

Sixt-toimipiste Piura International Lentoasema PIU

Corpac 247
20001 Piura
 
Puhelinnro +51-14443050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service