Autonvuokraus
Pohjois-Makedonian tasavalta
Piilota
Pohjois-Makedonian tasavalta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pohjois-Makedonian tasavalta: Sixt Autovuokraamo

Sixt autonvuokraus Makedoniassa

Jos suunnittelet autonvuokrausta Makedoniassa, on Sixt loistava vaihtoehto! Kuulumme maailman suurimpiin autovuokraamoketjuihin ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman kattavasti vakuutettuja vuokra-autoja ja erilaisia lisäpalveluita sekä -vakuuksia.Autovuokraamomme Makedoniassa palvelevat sinua kahdessa suuressa kaupungissa, pääkaupunki Makedoniassa neljän ja Ohridissa kolmen toimipisteen voimin. Vuokra-autovalikoimamme Ohridin kaikissa toimipisteissä ja kolmessa toimipisteessä Skopjessa kattaa niin upeat urheilu- ja avoautot kuin käytännölliset henkilöautot, farmarit ja maasturitkin. Kaikissa toimipisteissämme valittavanasi on kuitenkin aina vähintään joukko erilaisia maastureita, henkilöautoja sekä farmareita.Autonvuokraus Makedoniassa hoituu meiltä myös helposti, joko etukäteen esimerkiksi kotisivuillamme tai puhelimitse, tai halutessasi vasta paikan päälläkin.Huomioi silti se, että emme harmiksemme voi taata sinulle autovuokraamoissamme Makedoniassa vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, mutta kuitenkin aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Liikennekulttuurin eroja

Makedonian liikennekulttuuri on melkoisen erilainen kuin Suomen ja liikenteessä onkin syytä noudattaa varovaisuutta. Maan tiet ovat pääosin varsin huonossa kunnossa ja varsinkin päätiet ovat usein ruuhkaisia. Vuoristoseudulla tiet puolestaan ovat kapeita ja mutkaisia ja niillä liikkuu lukuisia ajoneuvova ja hevosrattaita ilman valoja. Lisäksi näillä seuduilla on syytä varoa sumua sekä vuorilta putoilevia kivenlohkareita. Talviaikaan tiet ovat liukkaita ja lain mukaan talvirenkaita onkin käytettävä marraskuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin. Autoissa ajovaloja on pidettävä päällä myös päivällä. Matkapuhelimen käyttö sen sijaan on ajajalta kiellettyä ajon aikana.Rattijuopumuksen raja maassa on 0.5 promillea ja ammattikuljettajilla 0.0 promillea.

Vuokra-autolla Makedoniassa

Liikenteen ongelmista huolimatta maassa on helppo tutustua vuokra-autolla ja juuri ajamalla maasta saakin kenties kaikkein eniten irti. Jos maahan saapuu esimerkiksi lentäen Skopjen lentoasemalle, törmää Sixtin autovuokraamoon heti paikan päällä. Vuokra-autolla noin 20 kilometrin matka mielenkiintoiseen ja yliampuvasta arkkitehtuuristaan tunnettuun Makedonian pääkaupunkiin sujuu vauhdikkaasti ja kaupungin nähtävyyksistä pääsee nauttimaan yhdessä hurauksessa.Skopje itsessäänkin on upea matkakohde, mutta vuokra-autolla kaupungista kannattaa ehdottomasti suunnata kertakaikkisen satumaiset maisemat tarjoavalle Matka-kanjonille, missä voi halutessaan myös yöpyä kotoisassa majatalossa.Vuokra-autolla matka taittuu kätevästi myös Skopjesta Ohridiin - mistä sieltäkin löydät autovuokraamomme. Alueella sijaitsee upea Unescon maailmanperintökohde Ohridjärvi, jonka ympärillä kohoavat mahtavat vuoret. Kaupunkin tärkeimmät vierailukohteet lumoavan järven lisäksi ovat Pyhän Sofian kirkko, sekä Galicican luonnonpuisto, jonne pääsee myös autolla kätevästi.Vain alle tunnin ajomatkan päässä Ohridista sijaitsee myös St. Naumin historiallinen luostari, jota ympäröivässä luonnossa voit hyvinkin nähdä tallustelemassa vaikkapa riikinkukkoja.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service