Auton vuokraus toimipisteestä Albufeira/Hotel Luna Oura

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Albufeira/Hotel Luna Oura

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Albufeira/Hotel Luna Oura alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Albufeira/Hotel Luna Oura toimipaikkaan

Osoite

Rua Dunfermline, 8200-278 Albufeira, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipaikassa Albufeira/Hotel Luna Oura

Sixt Autovuokraamo Albufeira/Luna Solaquassa odottaa vierailuasi

Sixt Autovuokraamo Albufeira/Luna Solaquassa odottaa vierailuasi

Sixt Autovuokraamo Albufeira/Luna Solaqua sijaitsee Portugalissa, Albufeiran kaupungissa, Luna Solaquan hotellissa. Jos saavut Portugaliin lentäen, lähin kansainvälinen lentoasema löytyy Farosta, 45 kilometrin matkan päästä. Pääset Albufeiraan julkista liikennettä hyödyntäen, varaudu kuitenkin pieneen jaloitteluun, sillä lähin linja-autoasema on pienen kävelymatkan päässä. Voit saapua lentoasemalta Faron ja läheisen Ferreiran kaupungin kautta myös junalla, jolloin voit käyttää lisäksi joko taksia tai paikallisliikennettä. Toimistomme sijaitsee Luna Solaqua -hotellissa Albufeiran ostoskeskuksen vieressä, joten löydät meidät helposti. Tutustu tarkkaan sijaintiimme jo etukäteen, niin tiedät mihin suunnistaa perille saavuttuasi. Voit myös ottaa taksin, jolloin osoitteen antamalla pääset autovuokraamollemme todella näppärästi. Sixt Autovuokraamomme Albufeira/Luna Solaquassa on vain kivenheiton päässä valtatieltä M526, jota pitkin sinun on vaivatonta jatkaa matkaasi, kun olet ensin noutanut vuokra-autosi meiltä. Valikoimaamme kuuluu erikokoisia ja erilaisia henkilöautoja, farmareita, tila-autoja ja maastureita eri autovalmistajilta, kuten BMW:ltä, Mercedes-Benziltä ja Volkswagenilta. Jos teitä on pieni porukka ja vähän matkatavaraa, voitte varata itsellenne pienemmän auton. Jos teitä on isompi porukka tai enemmän matkatavaroita, suosittelemme tarpeeseenne keskikokoista henkilöautoa, farmaria tai katumaasturia. Ryhmille löytyy myös tila-autoja.
Tutki Albufeiraa tai Portugalin rannikkoa Sixtin vuokra-autolla

Tutki Albufeiraa tai Portugalin rannikkoa Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Albufeira/Luna Solaquassa on todella vaivatonta. Kätevintä on varata vuokra-autosi suoraan verkkosivuiltamme. Voit tutustua laajaan vuokra-autovalikoimaamme Albufeira/Luna Solaquan toimipisteessämme kattavasti jo etukäteen, sillä valitsemalla sopivan päivämäärän matkallesi näet suoraan ajantasaisen saatavuuden ja samalla varata vuokra-auton. Muistathan kuitenkin, että Sixtin ei ole mahdollista tarjota tiettyä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vain tietyn autokategorian. Ajantasaisen saatavuuden vuokra-autoista ja saatavilla olevista lisäpalveluista Sixt Albufeira/Luna Solaquassa voit varmistaa verkkosivuiltamme. Sixt Autovuokraamo Albufeira/Luna Solaquassa tarjoaa aina kattavasti varusteltuja ja uudehkoja vuokra-autoja. Matkasi turvallisuutta voit helposti lisätä lisäämällä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita, kuten navigaattorin tai valinnaisia lisävakuutuksia. Turvallista matkaa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Albufeira/Hotel Luna Oura
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Albufeira/Hotel Luna Oura?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Albufeira/Hotel Luna Oura sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Albufeira/Hotel Luna Oura.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Albufeira/Hotel Luna Oura?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 242 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Albufeira/Hotel Luna Oura
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Albufeira/Hotel Luna Oura?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Albufeira/Hotel Luna Oura?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Albufeira/Hotel Luna Oura

Näytä lisää