Auton vuokraus maassa Portugali

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Portugali

Suosituin kohteessa Portugali

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Lissabon Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Portugali

Ajokulttuuri Portugalissa

Ajokulttuuri Portugalissa

Sixt autovuokraamot Portugalissa tarjoavat laajan valikoiman vuokra-autoja, myös premium-mallit. Lisäksi kattavaan palveluumme kuuluvat kilpailukykyiset hinnat, palvelevat aukioloajat ja osaava henkilökunta, joka mielellään vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin koskien autonvuokrausta Portugalissa. Toimipisteidemme kattava verkosto mahdollistaa sen että löydät vuokra-auton meiltä suurista kaupungeista, kuten Lissabon tai Porto, mutta myös suosituimmista etelän rantalomakohteista, kuten Algarven rannikolta. Samaan aikaan löydät toimipisteemme myös suurimpien lentoasemien yhteydestä, joka mahdollistaa autonvuokrauksen Portugalissa heti saavuttuasi. Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi kompaktit sedanit, jotka on helppo saada parkkiin ja joilla on kätevä liikkua liikenteen vilinässä. Puolestaan farmari ja citymaasturimallit ovat loistava valinta jos matkustat koko perheen voimin ja arvostat lisätilaa. Sixt autovuokraamo Portugalissa tarjoaa vuokra-autoja myös erityistilanteisiin, esimerkiksi jos matkustat suuremmalla porukalla voit valita minibussin kun taas ikimuistettavaa ajokokemusta hakevalle paras valinta on urheilu- tai avoauto. Tutustu koko valikoimaan ja hyödyllisiin lisäpalveluihin nettisivuillamme ja varaa vuokra-auto Portugalissa kätevästi netissä! Maan liikenne on oikeanpuoleista ja liikennesäännöt eivät poikkea suuresti kotimaassa totutusta, joten ajaminen ei ole erityisen haastavaa. Suurimmissa kaupungeissa ja moottoriteillä viikonloppuisin voi syntyä ruuhkia, mutta muuten tilaa riittää hyvin.
  • Nopeusrajoitukset vaihtelevat moottoritien 120km/h ja taajamien 50km/h välillä.
  • Lähes kaikki moottoritiet ovat maksullisia, joten muista varata riittävästi käteistä tai luottokortti tietulleja varten, joissain tapauksissa maksaminen saattaa olla mahdollista vain kortilla.
Portugalin tiet ovat hyvässä kunnossa, erityisesti valtatiet ovat helposti ajettavia, tosin maaseudulla tilanne voi olla toinen. Portugalilaiset pitävät vauhdista ja liikenne on nopeatahtista. Monesti kommunikointi hoidetaan tööttäämällä. Autonvuokraus Portugalissa on paras tapa aloittaa loma!
Kiehtovia kaupunkeja ja kauniita rantoja

Kiehtovia kaupunkeja ja kauniita rantoja

Vuokraamalla auton Portugalissa varmistat että pääset kiertämään upeimmat rannat, viehättävät pikkukylät ja näkemisen arvoiset kaupungit, kuten Lissabon ja Porto. Mainio tapa aloittaa maahan tutustuminen on esimerkiksi vuokrata auto heti Lissabonin lentoasemalla, josta voit ensin suunnata katsastamaan pääkaupungin nähtävyydet. Myöhemmin voit tutustua läheiseen Sintran kaupunkiin, joka on tunnettu Unescon maailmanperintökohteena kolmesta linnastaan, Pena Palace, Quinta da Regaleira ja Monseratte Palace. Porton kaupunki puolestaan kuuluu Euroopan vanhimpiin ja tarjoaa upeaa arkkitehtuuria ja arkeologisia löydöksiä. Kuuluisa port-viini puolestaan valmistetaan kaupungin läpi virtaavan joen varrella. Jos kaipaat rantaelämää voit tutustua maan eteläosassa sijaitsevaan Algarven rannikkoon, jossa kerrotaan olevan Euroopan parhaat uimarannat. Jos matkasi puolestaan suuntautuu Madeiran saarelle, vuokraamalla auton kierrät saaren upeaa luontoa kätevästi ja mutkattomasti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Portugali

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Portugali?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Portugali sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Portugali.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Portugali?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 34206 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Portugali

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Portugali?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Portugali?