Auton vuokraus alueella Maia

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Maia

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Porto Lentoasema Off-Terminal alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Maia

Maian Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto valitsemillasi varusteilla

Maian Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto valitsemillasi varusteilla

Sixt Autovuokraamo Maiassa palvelee sinua vuokra-autoasioissa. Kattavasta vuokra-autovalikoimastamme löydät tarpeeseesi sopivan vuokra-auton haluamallesi ajankohdalle. Saatavilla on ajankohdasta riippuen pieniä, keskikokoisia ja isoja henkilöautoja, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pakettiautoja. Matkustitpa yksin, ryhmässä tai vaikka perheesi kanssa, meiltä Sixt Autovuokraamosta löydät tarkoitustasi palvelevan ajoneuvon. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja saatavilla olevaan valikoimaan Sixt Autovuokraamon verkkosivuilla. Vuokra-automme ovat uudehkoja ja niissä on hyvät varusteet. Voit valita joko pienikulutuksisen henkilöauton tai isomman maastoauton, tarvettasi vastaten. Vuokra-autoistamme löytyy usein vakiovarusteiden lisäksi ilmastointi ja useasta ajoneuvosta myös vakionopeudensäädin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo pystyy takaamaan vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit valita vuokrauksellesi myös lisäpalveluita, joiden avulla matkantekosi on sujuvaa ja vaivatonta. Lisäpalveluina löytyy esimerkiksi GPS-navigaattori, jonka avulla suunnistat Maiassa ja lähialuiella sujuvasti. Voit myös lisätä varauksellesi turvaistuimen tai useampia, jos matkustat perheen kanssa. Verkkosivuiltamme saat aina ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista ajoneuvoista ja lisäpalveluista. Jos et jostain syystä löydä verkkosivuiltamme vastausta mieltäsi askarruttaviin asioihin, niin voit olla yhteydessä myös asiantuntevaan asiakaspalveluumme.
Ota ilo irti Maiasta ja Portosta vuokra-autosi avulla

Ota ilo irti Maiasta ja Portosta vuokra-autosi avulla

Maia on kaupunki Porton metropolialueella Portugalin pohjoisosassa. Kaupungilla on pitkä historia, virallisesti se ulottuu noin 1300-luvulle, mutta alueelta on löydetty merkkejä asutuksesta jopa jääkauden ajalta. Maian alueella on nähtävää koko perheelle. Voitte tutustua esimerkiksi kaupungin eläintarhaan, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Siellä pääsee näkemään esimerkiksi apinoita, karhuja ja tiikereitä, jotka kiinnostavat varmasti koko perhettä. Alueen pääkaupunki Porto, jonka metropolialueella asuu noin 1,7 miljoonaa ihmistä, tarjoaa koettavaa koko päiväksi tai kahdeksi. Portoon pääset kätevimmin Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla, jolla taitat matkan noin 20 minuutissa. Portosta löytyy lukuisia ravintoloita ja rajattomasti ostosmahdollisuuksia, joten siellä vierähtää tarvittaessa vaikka koko päivä. Porton kuuluisin nähtävyys on varmasti kaupungin historiallinen keskusta, joka lisättiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1996. Me Sixt Autovuokraamossa haluamme varmistaa, että voit nauttia Portugalin matkastasi ja teemme kaikkemme sen eteen, että autovuokrauksesi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Maia
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Maia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Maia sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Maia.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Maia?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Maia. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 1028 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Matka Sixtille
(4,3)
Ajoneuvon palautus
(4,3)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Maia
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Maia?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Maia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Maia?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Maia

Näytä lisää