Auton vuokraus alueella Vila do Porto

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Vila do Porto

Lisäpalveluilla helpotat matkantekoasi Santa Marian saarella

Lisäpalveluilla helpotat matkantekoasi Santa Marian saarella

Vila do Portossa autonvuokraus onnistuu näppärästi Sixt Autovuokraamosta, jossa asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä vuokrausta koskevissa asioissa. Toimipisteemme autovalikoimasta löytyvät taloudelliset henkilöautot ja suuremmalle ihmis- tai tavaramäärälle hyvin soveltuvat farmarit, ja koko autokalustomme on suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten vuokra-autosi on turvallinen ja miellyttävä ajettava. Voit tehdä varauksen ajoneuvosta olemalla yhteydessä meihin puhelimitse tai käymällä verkkosivuillamme.Sixt Autovuokraamo Vila do Portossa tarjoaa vapaat ajokilometrit ja kaikissa vuokra-autoissa on ilmastointi sekä turvatyynyt, mutta tämän kaiken lisäksi voit valita tarpeitasi vastaavat maksulliset lisäpalvelut, jotta saat kaiken irti vuokra-autostasi. GPS-navigaattori ohjaa perille tuntemattomilla teillä, ja erilaisilla lisävakuutuksillamme varaudut huolella yllättävien tilanteiden varalle, sillä meiltä löytyy esimerkiksi tuulilasi- ja rengasturva. Lasten turvaistuimet helpottavat lapsiperheiden matkantekoa ja tekevät vuokra-autosta lapsille erityisen turvallisen, mikä on tietenkin ensisijaisen tärkeää vanhemmille. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme varataksesi vuokra-auton tai vieraile verkkosivuillamme, mutta otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.
Saaren ympäri Sixtin vuokra-autolla

Saaren ympäri Sixtin vuokra-autolla

Portugalille kuuluvan Azorien saariryhmän yksi pienimmistä saarista on Santa Maria, jonka suurin kaupunki Vila do Porto on. Saarta kutsutaan myös auringonpaisteen saareksi, koska se on saariryhmän eteläisin ja itäisin saari ja siten myös kuivin ja kuumin. Santa Marian saarella on kuitenkin Azorien hienoimmat valkoiset hiekkarannat, ja kuuluisin niistä on Praia Formosa eteläisellä lahdella, jonne pääset ajelemaan helposti Vila do Portosta, ja uimarannan vierestä löytyy parkkipaikka sekä rannalta pesutilat ja uimakopit, joten siellä on helppo käydä lastenkin kanssa.Vila do Porto on Azorien vanhin asutuskeskus ja sen keskuskatua ympäröi noin 1400-1600-luvuilta peräisin olevat vanhat talot ja koko kaupunki on rakentunut kukkulalle vanhan linnoituksen ympärille. Kaupungista kannattaa suunnata myös reilun kuuden kilometrin päähän saaren pohjoisrannikolle, jossa näkee saarelle tyypillistä punaisesta kirkkaanoranssin sävyihin vaihtelevaa kuivaa ja savimaista maaperää, ja paikkaa kutsutaankin Barrreiro da Fanecaksi eli punaiseksi autiomaaksi. Autonvuokraus Vila do Portossa tekee matkasta Santa Marialla elämyksellisen!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Vila do Porto
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Vila do Porto.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Vila do Porto?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Vila do Porto. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Vila do Porto?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Vila do Porto

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Vila do Porto?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Vila do Porto?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Vila do Porto

Näytä lisää