Auton vuokraus alueella Praia de Vitória

 

Palvelumme toimipisteessä Praia de Vitória

Lisäpalvelut tehostavat autonvuokraustasi Praia de Vitóriassa

Lisäpalvelut tehostavat autonvuokraustasi Praia de Vitóriassa

Praia de Vitóriassa autonvuokraus on edullista ja näppärää Sixt Autovuokraamossa, jossa sinulla on valittavanasi taloudelliset henkilöautot sekä suuremmalle ihmisjoukolle tai tavaramäärälle suunnitellut farmarit. Autokalustomme koostuu vain suosittujen automerkkien uusimmista malleista, joten kohdistuipa valintasi mihin tahansa ajoneuvoon, olet liikkeellä turvallisella ja luotettavalla vuokra-autolla. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, niin voimme avustaa sinua valitsemaan sopivan vuokra-auton autovalikoimastamme, vuokrauksen voit tehdä myös verkkosivujemme kautta.Sixt tarjoaa kattavasti erilaisia lisäpalveluita, jotka on suunniteltu ihmisten erilaisiin tarpeisiin ja tarkoitettu parantamaan autonvuokrauskokemustasi. Tarjoamme vapaat ajokilometrit ja jos aiot hyödyntää tätä maksimaalisesti ja olet liikkeellä toisen ajotaitoisen henkilön kanssa, kannattaa lisäpalveluksi valita lisäkuljettajan nimeäminen matkalle, jotta voitte vuorotella vuokra-auton ratissa ongelmitta. Meillä on valikoimissa myös erilaisia lisävakuutuksia, joiden avulla varaudut erilaisiin, yllättäviin tilanteisiin paremmin, kuten esimerkiksi lasi- ja rengasturva. Lasten kanssa matkaillessa turvalliset lastenistuimet ovat hyvä valinta, ja niin lapsiperheen kuin muunkin matkaajan pitää oikealla tiellä GPS-navigaattori. Kun teet varausta vuokra-autostasi, otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.
Lähde matkaan Sixt Autovuokraamosta Praia de Vitóriassa

Lähde matkaan Sixt Autovuokraamosta Praia de Vitóriassa

Portugalille kuuluvan Azorien saariryhmän saarella Terceira sijaitsee Praia de Vitórian kaupunki, joka on Azorien modernein kaupunki ja saaren merkittävin satama. Praian keskustassa on mahdollisuus tehdä ostoksia ja ihastella samalla vanhoja rakennuksia, joista yksi tärkeimmistä on 1400-luvulla rakennettu Igreja Matriz de Santa Cruz kirkko, jonka massiiviset kellotornit näkyvät jo kaukaa. Vuokra-auto kannattaa suunnata myös kaupungista noin 23 kilometrin ajomatkan päässä sijaitsevaan toiseen kaupunkiin, nimeltään Angra do Heroísmoon, jonka historiallinen keskusta on päässyt UNESCOn maailmanperintölistalle mukulakivikatuineen ja historiallisine rakennuksineen. Saaren melko asuttamattomaan sisämaahan voi lähteä katsomaan millaiselta saari näytti 1450-luvulla ensimmäisten asukkaiden silmin, ja saaren pinta-alasta onkin luonnonpuistoa 20 prosenttia, jolla pyritään suojelemaan saaren ainutlaatuista laurisilvaa eli vain harvasta paikasta löytyvää subtrooppista metsää, sekä katajametsiä. Sixtin vuokra-auton kyydissä voi nauttia rauhassa maisemista!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Praia de Vitória

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Praia de Vitória.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Praia de Vitória?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Praia de Vitória. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Praia de Vitória?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Praia de Vitória

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Praia de Vitória?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Praia de Vitória?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Praia de Vitória

Näytä lisää