Auton vuokraus toimipisteestä Azorit Terceira Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Azorit Terceira Lentoasema

Osoite

Aeroporto Lajes, 9760-251 Praia de Vitória, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Azorit Terceira Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Lajesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Lajesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Lajesin lentokentällä on oiva paikka aloittaa matkasi Terceiran saarella.Autonvuokraus Lajesin lentokentällä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun,ja se onnistuu helposti tutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa matkakohteena olevallalentokentälläsi. Sixt Autovuokraamossa Lajesin lentokentällä on saatavilla vuokra-autoja erilaisissamalleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton. Valittuasihaluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonkaasiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme avustavat sinuaviikon jokaisena päivänä, ja voit noutaa tai palauttaa vuokra-autosi myös aukioloaikojemmeulkopuolella.
Autonvuokraus Lajesin lentokentällä

Autonvuokraus Lajesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo sijaitsee Lajesin lentokentällä, lyhennettynä TER, josta käytetään myös nimeä Lajesin ilmatukikohta numero 4. Lentokentällä toimii myös Portugalin ilmavoimat. Löydät Sixt Autovuokraamon Lajesin lentokentältä seuraamalla yhteistyökumppanimme Ilha Verden logoja. Autonvuokraus Lajesin lentokentällä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi tai muuhun majoituspaikkaasi. Matkaa lentokentältä Terceiran pääkaupunkiin Angra do Heroísmoon on vain noin 20 kilometriä, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön vuokra-autolla.
Sixtin vuokra-autolla Terceiran saarella

Sixtin vuokra-autolla Terceiran saarella

Terceira on Portugalille kuuluvaan saariryhmään kuuluva tuliperäinen saari Atlantin valtamerella. Saaren pinta-ala on hieman vajaat 400 neliökilometriä, ja asukkaita saarella on noin 55 000. Terceiralla sijaitsee Azorien vanhin kaupunki, Angra do Heroísmo, jonka historiallisen lumoava keskusta on UNESCO:n maailmanperintökohde. Autonvuokraus Lajesin lentokentältä on oiva tapa tutustua tähän kiehtovaan kaupunkiin. Matkat sujuvat näppärästi ja oman aikataulusi mukaisesti Sixt vuokra-autolla. Historiallisen keskustan ohella Angran kohokohtana on keskustan kupeessa sijaitseva sammunut Monte Brasil -tulivuori ja sen ympäristössä sijaitseva luonnonpuisto. Matkaa tulivuorelle on vain muutama kilometri. Tulivuoren sisällä sijaitsevaan Algar do Carvão -luolastoon kannattaa myös ehdottomasti tutustua. Kauniit näköalat tarjoaa Serra do Cumen näkoalatasanne noin 20 minuutin ajomatkan päässä Angrasta. Mikään ei myöskään estä sinua, jos haluat lähteä kiertämään saarta EN1-A1 tietä pitkin. Matkaa kertyy yhteensä noin 80 kilometriä, joten kiertoajelun voit suorittaa yhdessä päivässä. Matkalla kannattaa kuitenkin tehdä pysähdyksiä ja hyvä kohde reitin varrella on esimerkiksi Biscoitosin luonnonaltaat.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Azorit Terceira Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Azorit Terceira Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Azorit Terceira Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Azorit Terceira Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Azorit Terceira Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Azorit Terceira Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Azorit Terceira Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Azorit Terceira Lentoasema

Näytä lisää