Auton vuokraus toimipisteestä Lissabon Lentoasema Shuttle

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Lissabon Lentoasema Shuttle

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Lissabon Lentoasema Shuttle alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Lissabon Lentoasema Shuttle toimipaikkaan

Osoite

Av. Severiano Falcão Lote 2, 2685-378 Prior Velho, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 19:00

Palvelumme toimipaikassa Lissabon Lentoasema Shuttle

Sixt Autovuokraamo Lissabonin lentoaseman lähettyvillä Prior Velhossa

Sixt Autovuokraamo Lissabonin lentoaseman lähettyvillä Prior Velhossa

Koe mahtava Lissabon haluamallasi tavalla ottamalla ohjelmaan autonvuokraus heti Lissabonin lentoasemalle saavuttuasi Sixt Autovuokraamosta. Lissabonin lentoaseman läheisyyteen, Prior Velhoon, saatavilla olevasta autovalikoimastamme löytyy vuokra-autot moneen tarpeeseen. Henkilöauto on kätevä ja taloudellinen vaihtoehto ja farmarissa on tilaa isommallekin porukalle. Haastavampaan maastoon valikoimastamme löytyy myös maastureita, joihin mahtuu mukavasti matkatavaroita. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan varatun autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli Lissabonissa kulkeminen ei ole entuudestaan tuttua, suosittelemme ottamaan matkaan mukaan lisäpalveluistamme löytyvän GPS-navigaattorin. Lasten kanssa matkustaville löytyy myös eri ikäisille sopivia turvaistuimia. Sixt vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolariturva, mutta voit halutessasi lisätä vuokraukseen myös lisävakuutuksia, kuten rengas- ja tuulilasivakuutuksen. Otathan yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.
Autonvuokraus Lissabonin lentoaseman lähettyvillä Prior Velhossa

Autonvuokraus Lissabonin lentoaseman lähettyvillä Prior Velhossa

Lissabonin Prior Velhon Sixt toimipiste sijaitsee Lissabonin lentoaseman, LIS, lähettyvillä, alle neljän kilometrin matkan päässä lentokentältä. Sixt Autovuokraamon tapaamispiste löytyy kuitenkin kätevästi jo Lissabonin lentoaseman saapuvien lentojen tuloaulassa, matkatavaralinjastojen jälkeen, jossa henkilökuntamme on sinua vastassa ja opastaa kuljetuksen toimipisteelleemme, noin 5 minuutin matkan päähän. Autonvuokraus Lissabonin lentoaseman lähettyviltä Prior Velhosta on kätevä tapa liikkua ympäri Lissabonia ja vuokra-auto allasi pääset tutustumaan kaupunkiin Lissaboniin ja sen lähialueisiin omaan tahtiisi. Vuokra-auton varaus onnistuu helposti etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse ja nouto ja palautus onnistuu myös palvelupisteen aukioloaikojen ulkopuolella.
Koe hurmaava Lissabon vuokra-autolla

Koe hurmaava Lissabon vuokra-autolla

Portugalin pääkaupunki Lissabon sijaitsee aivan maan länsirannikolla ja on samalla yksi Euroopan maanosan läntisimmistä kaupungeista. Lissabonissa löytyy tekemistä jokaiseen makuun. Kaupungista löytyy urbaania vilinää ja vilskettä esimerkiksi Baixan alueelta, aivan Lissabonin keskuksesta, jossa pääset nauttimaan viihtyisistä kahviloista ja ostoksista. Tai ota allesi Sixt vuokra-auto ja lähde tutustumaan Unescon maailmanperintökohtsesiin, Hieronymoksenluostariin tai Belémin torniin, joihin ajaa Lissbonin keskustasta alle 20 minuutissa. Mikäli kaipaat hengähdystaukoa kaupungin vilinästä, hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde Cascaisin uimarannalle pulahtamaan virkistäviin Atlantin valtameren aaltoihin tai ylitä Iberian niemimaata halkovan Tajo-joki Euroopan pisintä siltaa pitkin, jolla on pituutta huimat 17 kilometriä, ja joka on nimetty tutkimusmatkailija Vasco da Gaman mukaan. Aloita tunnelmalliseen Lissaboniin tutustuminen heti lentokentältä vuokraamalla Sixt vuokra-auto kätevästi ja edullisesti.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lissabon Lentoasema Shuttle
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Lissabon Lentoasema Shuttle?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lissabon Lentoasema Shuttle sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lissabon Lentoasema Shuttle.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lissabon Lentoasema Shuttle?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lissabon Lentoasema Shuttle
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lissabon Lentoasema Shuttle?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lissabon Lentoasema Shuttle?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?