Auton vuokraus alueella Moreira da Maia

 

Suosituin kohteessa Moreira da Maia

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Porto Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Moreira da Maia

Moreira Da Maian Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto vaivattomasti

Moreira Da Maian Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto vaivattomasti

Sixt Autovuokraamo Moreira Da Maia on vuokra-autoa tarvitsevan valinta. Meiltä löydät vaihtoehtoja autonvuokraukseen kattavan valikoimamme ja ammattimaisen palvelumme ansiosta. Saatavilla olevista vuokra-autoista saat ajankohtaisimman tiedon verkkosivuiltamme. Valikoimastamme löydät ajankohdasta riippuen erikokoiset henkilöautot, farmarit, urheiluautot, avoautot ja maasturit. Tutustu valikoimaan verkkosivuillamme jo tänään! Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Moreira Da Maiassa on vaivatonta. Tutustu saatavilla olevaan valikoimaan verkkosivuillamme, valitse itsellesi sopiva ajankohta ja tarvettasi vastaava vuokra-autokategoria. Ajoneuvomme ovat uudehkoja ja usein kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteina vuokra-autoissamme on usein esimerkiksi ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo ei voi taata sinulle tiettyä automerkkiä tai mallia, vaan valitsemasi kategorian auton. Voit lisätä varauksellesi myös tarvettasi vastaavia lisäpalveluita. Jos ajelet sinulle ennalta tuntemattomalla alueella, GPS-navigaattori saattaa pelastaa sinut usealta eksymiseltä. Perheen kanssa matkustaessa voit myös lisätä varauksellesi esimerkiksi turvaistuimet tai lisäkuljettajan, jotta matkantekonne on jouheaa ja turvallista. Kattavat vakuutuspakettimme turvaavat sinua vahingon sattuessa. Ajantasaisimman tiedon lisäpalveluiden ja vuokra-autojemme saatavuudesta saat suoraan verkkosivuiltamme.
Moreira Da Maiassa ja lähialueilla on helppo liikkua vuokra-autolla

Moreira Da Maiassa ja lähialueilla on helppo liikkua vuokra-autolla

Moreira Da Maia on Maian kaupungin vieressä ja lähellä Portoa, Portugalin pohjoisosassa sijaitseva kaupunki. Kaupungin väkiluku on noin 12.000 ja pinta-alaltaan se on noin 9 neliökilometriä. Parhaiten tutustut Moreira Da Maiaan Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla ja sillä pääset myös läheisiin Maian tai Porton kaupunkeihin vaivattomasti. Eniten nähtävää alueella on varmasti Portossa, sillä kaupungin historiallinen keskusta on lisätty UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1996. Portosta löytyy myös lukuisia paikkoja ostosten tekemiseen ja ravintoloista nauttimiseen. Sinne ajelet Moreira Da Maiasta noin 20 minuutissa, hieman liikenteestä riippuen. Maian kaupunkiin pääset Sixt Autovuokraamo Moreira Da Maiasta vuokraamallasi autolla noin 10 minuutissa ja kaupungin eläintarha Zoo da Maia on varmasti koko perheelle mieluinen ajanviettopaikka. Sieltä löytyy kattava valikoima eläimiä, joita harvemmin näkee vapaana luonnossa. Sekä Maiassa että Portossa on myös paljon historiallista nähtävää alueen pitkän historian ansiosta, joten vuokra-autolla on ketterä liikkua paikasta toiseen ja samalla näet maisemia. Me Sixt Autovuokraamolla toivomme, että matkasi onnistuu ja siksi haluammekin palvella sinua asiantuntevasti autonvuokraukseesi liittyen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Moreira da Maia

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Moreira da Maia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Moreira da Maia sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Moreira da Maia.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Moreira da Maia?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Moreira da Maia. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 6508 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Moreira da Maia

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Moreira da Maia?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Moreira da Maia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Moreira da Maia?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Moreira da Maia

Näytä lisää