Auton vuokraus toimipisteestä Porto Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Porto Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Porto Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Porto Lentoasema

Osoite

Francisco Sá Carneiro Airport, 4470-558 Maia, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Porto Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Porton lentoasemalla tarjoaa kaikenlaisia vuokra-autoja aina edullisista vaihtoehdoista luksusluokan autoihin. Voit vuokrata vaikkapa tavallisen henkilöauton, farmarin, katumaasturin, nelivetoauton kuin pakettiautonkin. Jos olet ajatellut vuokrata suuremman budjetin auton, on meillä kattava valikoima urheiluautoja, avoautoja ja luksusautoja. Voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluita. Niitä ovat esimerkiksi navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen vakuutus, rajoittamattomat kilometrit tai ylimääräinen kuljettaja. Varaa auto netissä tai puhelimitse jo ennen kuin matkasi Porton lentoasemalle, OPO, on edes alkanut. Varausta tehdessä kannattaa kuitenkin huomioida, että emme valitettavasti voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Porton lentoasemalta

Autonvuokraus Porton lentoasemalta

Faron lentoasema, jonka virallinen nimi on Francisco Sá Carneiro, sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Ajomatkaa tuleekin vain vajaa kymmenen kilometriä. Se taittuu mukavasti vuokra-autolla. Kun olet poistumassa saapuvien terminaalista, pysy vain oikealla puolella ja löydät autonvuokrauksen toimipisteemme. Sinä pystyt palauttamaan auton mihin vuorokauden aikaan tahansa siltä varalta, että paluulentosi lähtee joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Sovi vain ajankohdasta asiakaspalvelijoidemme kanssa. Voit muutenkin ottaa yhteyttä milloin vain, jos kohtaat ongelmia vuokrauksesi suhteen.
Tutustu niin kaupunkiin kuin sen lähialueisiinkin vuokra-autolla

Tutustu niin kaupunkiin kuin sen lähialueisiinkin vuokra-autolla

Autonvuokraus Porton lentoasemalla mahdollistaa sen, että sinä saat nähdä enemmän tässä Portugalin toiseksi suurimmassa kaupungissa, joka on myös pohjoisen alueen pääkaupunki. Ensimmäinen kohde, jonka kaupungissa haluaa nähdä, on Ribeira. Se on joen rannalla sijaitseva kaupunginosa, jonne ajaa vain muutamassa minuutissa. Kaupunginosa huokuu historiaa ja merellisyyttä. Se onkin osa World Heritage -aluetta. Länteen päin lähdettäessä voi törmätä Pavilhão Rosa Motaan, jossa on useita värikkäitä puutarhoja. Paikka on todella suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat viettää rauhallisen päivän. Museon ystävillekin on paljon tarjolla. Esimerkiksi Museum of Sacred Art and Archaeology of The Higher Seminary of Oporto kiinnostaa taatusti kaikenikäisiä. Ota siis vuokra-auto Porton lentoasemalta ja käy katsomassa vaikka kaikki nämä kohteet sekä paljon muita. Vuokra-auton avulla saat lomastasi enemmän irti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Porto Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Porto Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Porto Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Porto Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Porto Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 6502 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Porto Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Porto Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Porto Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?