Auton vuokraus alueella Madalena

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Madalena

Sixt Autovuokraamo Madalenassa avustaa sinua vuokra-autoasioissa

Sixt Autovuokraamo Madalenassa avustaa sinua vuokra-autoasioissa

Sixt Autovuokraamo Madalenasta saat asiantuntevaa palvelua autonvuokrauksessa. Laajasta ajoneuvovalikoimastamme löytyy erilaisia ja erikokoisia vuokra-autoja, joista löydät varmasti tarvettasi vastaavan ajoneuvon. Tutustu vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajankohtaista tietoa matkasi ajankohtaan vapaana olevista vuokra-autoista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Ammattitaitoinen palvelumme ja kattava valikoimamme erilaisia vuokra-autoja odottaa sinua Madalenassa. Vuokra-automme ovat uudehkoja ja usein kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi ajoneuvoistamme löytyy ilmastointi ja lisävarusteina monesti myös vakionopeudensäädin. Lisäpalveluina voit lisätä varauksellesi esimerkiksi lisäkuljettajapalvelun, jos matkustatte ryhmässä etkä halua olla ryhmän ainoa kuljettaja. Voit myös lisätä varauksellesi GPS-navigaattorin, jottei sinun tarvitse keskittyä kartanlukuun, vaan voit nauttia ajamisesta ja seudun upeista maisemista. Tutustu saatavilla oleviin vuokra-autoihin ja lisäpalveluihin verkkosivuillamme, niin saat ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista ajoneuvoista ja palveluista. Jos jokin askarruttaa, voit olla yhteydessä myös asiantuntevaan asiakaspalveluumme, josta saat lisätietoa Sixt Autonvuokrauksesta.
Valloita Madalenan Pico Alto vuokra-autolla

Valloita Madalenan Pico Alto vuokra-autolla

Pico on yksi Azorien saarista ja osa saariryhmää, joka kuuluu Portugaliin. Sen lähimmät naapurisaaret ovat Sao Jorge, jonne on matkaa noin 15 kilometriä ja Faial, johon tulee matkaa noin 7 kilometriä. Se on Azorien toiseksi suurin saari ja sen pinta-ala on 447 neliökilometriä. Madalena, jossa Sixt Autovuokraamokin sijaitsee, on saaren pääkaupunki, jossa on noin 6000 asukasta saaren noin 15.000 asukkaasta. Saaren suurin nähtävyys on koko Portugalin korkein kohta eli Pico Alto tai Ponta de Pico, joka kohoaa aina 2351 metrin korkeuteen. Ponta de Pico on kerrostulivuori jonka arvellaan syntyneen noin 6000 vuotta sitten. Vuori sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Madalenasta, joten sinne ajelet ketterästi Sixt Autovuokraamo Madalenasta vuokraamallasi ajoneuvolla. Picon viinitarhat löytyvät UNESCOn maailmanperintöluettelosta ja ovat ehdottomasti vierailun arvoinen kohde upeiden maisemiensa takia. Sinne on helppo ja vaivaton päästä autolla, joten ei muuta kuin eväät reppuun ja päiväretkelle. Picon saarelta löytyy nähtävää ja saaren pääsee rantaa pitkin ajelemaan ympäri. Voit myös ajaa lauttaan ja siirtyä lähisaarille tutkimaan niiden nähtävyyksiä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Madalena
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Madalena.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Madalena?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Madalena. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Madalena?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Madalena
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Madalena?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Madalena?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Madalena

Näytä lisää