Auton vuokraus toimipisteestä Azorit Pico Vila Madalena

 

Ohjeet toimipisteeseen Azorit Pico Vila Madalena

Osoite

Cais da Madalena s/n, 9950-305 Madalena, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Azorit Pico Vila Madalena

Kierrä eksoottinen Pico Sixtin vuokra-autolla

Kierrä eksoottinen Pico Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Azorit Pico Vila Madalena toivottaa sinut tervetulleeksi Picon saarelle autonvuokrausasioissa! Toimipisteemme sijaitsee Madalenan satamassa, joten mikäli saavut saarelle meriteitse, olet jo perillä. Paikalliselta lentokentältä matkaa tänne taksilla vain kymmenisen minuuttia. Picon saarella kulkee linja-autoja kaupunkien välillä, mutta tällöin jäät paitsi upeista maisemista ja mieleenpainuvista kokemuksista.Kun otat vuokra-auton Sixtiltä Azorit Pico Vila Madalenan toimipisteestä, pääset tutustumaan saaren saloihin. Aja esimerkiksi Picon tulivuorelle ja nauti upeasta vaelluksesta sen huipulle. Ponta da Ilhan majakka sijaitsee saaren toisella puolella, jonne kestää autolla vain tunnin. Voit rauhassa pysähdellä matkan varrella ja nauttia kiireettömyydestä. Kun matkasuunnitelmiin kuuluu autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta Azorit Pico Vila Madalenasta, sinun ei tarvitse murehtia aikatauluista. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinut sujuvasti matkaan, ja voit huoletta lähteä seikkailemaan!
Autonvuokraus Pico Vila Madalenassa on helppoa ja mukavaa, kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Pico Vila Madalenassa on helppoa ja mukavaa, kun valitset Sixtin

Pienellä Picon saarella voit valita kulkuvälineeksi mukavan ja luotettavan Renaultin sedanin tai farmarin. Näet Azorit Pico Vila Madalenan palvelupisteen autokategoriat kätevästi verkkosivuillamme. Huomioithan, että emme valitettavasti voi taata tiettyä mallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Sixtillä perusvuokrahinta kattaa muun muassa vapaat ajokilometrit, kolariturvan ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Voit myös lisätä matkustusmukavuutta hyödyllisillä lisäpalveluillamme. Matkan jatkumisturva korvaa esimerkiksi kadonneen avaimen ja polttoaineen loppumisen kesken matkan. Perheen pienimmät matkustavat turvallisesti lastenistuimessa. Huolehdi, että saat itsekin katsella maisemia, ja jaa ajovastuu yhden tai useamman lisäkuljettajan kanssa. Tiesitkö, että Sixtillä myös alle 25-vuotiaat voivat varata vuokra-auton? Tarkemmat vuokrausehdot ja mahdolliset lisämaksut näet varaussivulla. Voit aina myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Azorit Pico Vila Madalenassa. Olemme tavoitettavissa joka päivä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Azorit Pico Vila Madalena

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Azorit Pico Vila Madalena.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Azorit Pico Vila Madalena?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Azorit Pico Vila Madalena?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Azorit Pico Vila Madalena syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Azorit Pico Vila Madalena

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Azorit Pico Vila Madalena?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?