Auton vuokraus toimipisteestä Azorit Sao Jorge Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Azorit Sao Jorge Lentoasema

Osoite

Aeroporto de São Jorge, 9800-308 Velas de São Jorge, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Azorit Sao Jorge Lentoasema

Sixt Autovuokraamo São Jorgen lentokentällä

Sixt Autovuokraamo São Jorgen lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on São Jorgen kaupunki Portugalille kuuluvilla Azorien saarilla, tarjoaa SixtAutovuokraamo São Jorgen lentokentällä loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristööntutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus São Jorgen lentokentällä tarjoaa niinkätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin jokosuuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli haluatkäyttöösi saaren tutkimiseen mieluummin maasturin, myös sellainen on varattavissa meiltä.Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, ei tiettyäautomallia.
Autonvuokraus São Jorgen lentokentällä

Autonvuokraus São Jorgen lentokentällä

Laskeuduttuasi São Jorgen lentokentälle löydät Sixt Autovuokraamomme kätevästi lentokentältä. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. São Jorgen lentokenttä, lyhennettynä SLZ, sijaitsee 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan noin puolisen tuntia, joten pääset heti lennolta tultuasi ihailemaan upeita merimaisemia. Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä. Vuokra-auton voit noutaa ja palauttaa ympäri vuorokauden, oman aikataulusi mukaan.
São Jorgen saarella Sixt vuokra-autolla

São Jorgen saarella Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus São Jorgen lentokentältä on mainio tapa aloittaa saaren tutkiminen. Saari on pinta-alaltaan 246 neliökilometriä, ja siellä asuu noin 10 000 asukasta. Vulkaaninen saari on upean vehreä ja luonnonkaunis. Luonnosta kiinnostuneelle maisemabongarille São Jorge onkin loistava valinta. Saarella pääsee vaeltamaan useita vaellusreittejä pitkin, joiden alkupään saavutat helposti vuokra-autolla. Esimerkiksi saaren pohjoisosassa voit lähteä Santo Criston noin kymmenen kilometrin pituiselle vaellukselle. Vaelluksen loppupäässä odottaa kuvankaunis Santo Criston laguuni, jonne pääset pulahtamaan viilennykseksi. Aivan saaren päässä sijaitsee pieni Topon kylä. Matkan sinne taitat São Jorgesta alle tunnissa luotettavalla Sixt vuokra-autolla. Topossa pääset uimaan luonnonaltaisiin sekä ihailemaan Topolle tunnuksenomaista punakupolista majakkaa. Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka rentouttavan loman merkeissä São Jorgeen tai olet tulossa sinne vaihtoehtoisesti työmatkalle, luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta puuhaa heti reissun alusta lähtien!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Azorit Sao Jorge Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Azorit Sao Jorge Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Azorit Sao Jorge Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Azorit Sao Jorge Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Azorit Sao Jorge Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Azorit Sao Jorge Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Azorit Sao Jorge Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?