Auton vuokraus alueella Velas

 

Palvelumme toimipisteessä Velas

Velasin Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Velasin Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Velasissa mahdollistaa vaivattoman autonvuokrauksen. Tutustu saatavilla olevaan tarjontaamme verkkosivuillamme ja valitse itsellesi sopivin vuokra-auto. Kattava valikoimamme sisältää erikokoisia henkilöautoja ja farmareita, maastureita sekä urheilu- ja avoautoja. Voit siis ajella bensapihillä pienellä autolla tai siirtyä saarella hieman vauhdikkaammin urheiluauton ratissa. Helpota lomamatkaasi tutustumalla saatavilla oleviin autokategorioihin ja lisäpalveluihin verkkosivuillamme jo etukäteen. Vuokra-autoja löytyy useammassa eri kategoriassa. Sixt Autovuokraamo voi valitettavasti vain taata tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Vuokra-automme edustavat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja niissä on aina kattavat varusteet. Ajankohtaisimman tiedon saatavuudesta löydät aina verkkosivuiltamme. Kattavan vuokra-ajoneuvovalikoiman lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman lisäpalveluita. Saatavilla on myös erilaisia vakuutuspaketteja, joiden avulla et joudu pulaan vahingon sattuessa. Perheen pienimmät matkustavat turvallisesti, kun lisäät varauksellesi turvaistuimet. Me Sixt Autovuokraamo Velasissa haluamme, että lomasi sujuisi mahdollisimman mutkattomasti ja siksi teemmekin parhaamme autonvuokraukseesi liittyen.
Tutki Velasia tai Sao Jorgea vuokra-autolla

Tutki Velasia tai Sao Jorgea vuokra-autolla

Sao Jorge on Azoreiden saariryhmään kuuluva saari, joka muodostaa naapurisaartensa Picon ja Faialin kanssa Azorien kolmioksi kutsutun alueen. Saaret kuuluvat Portugalille. Velas on Sao Jorgella sijaitseva kunta, jonka väkiluku on noin 5500 asukasta. Kunnan historia juontaa juurensa aina 1500-luvun alkuun, jolloin se perustettiin. Sixt Autovuokraamo Velasissa tarjoaa sinulle saaren parhaan kulkupelin, eli vuokra-auton. Sen avulla voit kätevästi sukkuloida saarta ristiin rastiin omaan tahtiin. Voit esimerkiksi suunnata Norte Granden kylään ja luonnon muovaamalle uima-altaalle, jonka laavakivimuodostumien sisäpuolella pääset pulahtamaan yllättävän lämpimään veteen. Matkaa Velasista tulee uimapaikalle noin 18 kilometriä, joten sinne ajelee noin 20 minuutissa. Sao Jorgen pääsee ajamaan ympäri autolla, joten itselle parhaat paikat ja maisemat löytyvät varmasti jokaiselle eri paikasta. Voit myös ajella vuokra-autosi satamaan ja hypätä lautalla saarelta toiselle ja löytöretkeillä Azoreilla muuallakin kuin vain Velasissa tai Sao Jorgessa. Sixt Autovuokraamon asiantuntevan palvelun ansiosta voit keskittyä Azoreilla maisemien katseluun, sillä autonvuokraukseen ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Velas

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Velas.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Velas?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Velas. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Velas?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Velas

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Velas?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Velas?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Velas

Näytä lisää