Auton vuokraus toimipisteestä Azorit Pico Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Azorit Pico Lentoasema

Osoite

Aeroporto do Pico, 9950-011 Bandeiras, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Azorit Pico Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Picon lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Picon lentokentällä

Tutustu Portugalin luonnonkauniiseen Pico-saareen hankkimalla allesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Picon lentokentältä. Pääset tutustumaan saareen näppärästi, kun vuokraat vuokra-auton jo heti Picon lentokentälle saavuttuasi. Valittavanasi ovat Sixtin vuokra-autot näppäristä, kaupunkiajeluun sopivista henkilöautoista lähtien aina tilavampiin, koko perheelle sopiviin farmareihin. Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla ystäviesi kanssa, löydät valikoimastamme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Huomaathan, että vuokra-autoa varatessasi takaamme autokategorian, emme tiettyä automallia. Voit hoitaa varauksesi vaivattomasti puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, ja seikkailusi Picossa voi alkaa!
Autonvuokraus Picon lentokentällä

Autonvuokraus Picon lentokentällä

Picon lentokentältä, lyhenteeltään PIX, sijaitsee Picon saarella, joka on Portugalille kuuluvan Azorien saariryhmän yhdeksästä saaresta toiseksi suurin. Autonvuokraus Picon lentokentältä on mainio tapa tutustua tähän tuliperäiseen ja upean vehreään paratiisisaareen. Picon lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä saaren pääkaupungista Madalenasta, jonne ajaa Sixt vuokra-autolla vartissa. Autonvuokraus Picon lentokentältä on edullinen ja toimiva ratkaisu saaren tutkimista ajatellen. Ystävälliset työntekijämme palvelevat sinua viikon jokaisena päivänä.
Koe kiehtova Portugalin musta saari apunasi Sixt vuokra-auto

Koe kiehtova Portugalin musta saari apunasi Sixt vuokra-auto

Portugalin Pico-saari sijaitsee 17,5 kilometriä São Jorgesta etelään ja 7 kilometriä Faialista länteen. Saaren pinta-ala on 447 km² ja siellä asuu noin 15 000 ihmistä. Saarta kutsutaan Ilha Pretaksi eli mustaksi saareksi, sillä sen vulkaaninen maaperä on lähes mustaa. Tämän vehreän saaren maaperä on hyvin ravinteikas, ja Picon kuuluisat viinitarhat ovatkin UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Sixt vuokra-auto allasi pääset tutkimaan saarta mielin määrin, ja aina oman aikataulusi mukaan. Lähde vaikkapa tutustumaan saariryhmän korkeimpaan kohtaan Ponta do Picoon, joka on samalla myös Portugalin korkein kohta. Matkaa tälle saaren keskellä sijaitsevalle, 2 351 metrin korkeuteen ulottuvalle tulivuorelle, on Madalenasta noin 15 kilometriä. Kiehtova vaihtoehto on myös saaren kiertäminen ER1-tietä pitkin. Matkaa kertyy vain hieman yli 100 kilometriä, mutta ehdit nähdä ja kokea varmasti paljon. Voit kiertää esimerkiksi reittiä Madalena-São Mateus-São João-Ribeiras-Piedade-Santo Amaro-Santo Antonio-Madalena. Upeat merimaisemat vilisevät näköpiirissäsi koko matkan ajan ja koko saari tulee tutuksi samalla kertaa. Matkalla voit pysähtyä ihmettelemään esimerkiksi Gruta das Torres -laavaluolaa tai lähteä merelle katsomaan delfiinejä ja valaita.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Azorit Pico Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Azorit Pico Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Azorit Pico Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Azorit Pico Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Azorit Pico Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Azorit Pico Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Azorit Pico Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?