Auton vuokraus alueella Bandeiras

 

Palvelumme toimipisteessä Bandeiras

Autonvuokraus Picolla - Sixt Autovuokraamo Bandeiras

Autonvuokraus Picolla - Sixt Autovuokraamo Bandeiras

Aina ihanat ja aurinkoiset Azorien saaret tarjoavat matkailijoille upeita elämyksiä, kun hankit vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Bandeirakselta. Työmatkatkin sujuvat kuin tanssi, kun saat itse päättää reittisi ja aikataulusi. Sixt Autovuokraamo Bandeiras tarjoaa autonvuokrausta Picon saarella. Sixtin autokalustosta löytyvät uudet sekä laadukkaat ajoneuvot moneen makuun. Matkustitpa minne päin vain Portugalissa, Sixt Autovuokraamojen tilavat farmarit ovat helpottamassa perheen lomailua, taloudelliset sedanit nostavat kavereiden shoppailukierrokset uudelle tasolle, ja liikematkat hoituvat tyylillä uusilla ajoneuvoilla. Käy tutustumassa ajankohtaisiin tarjouksiimme verkkosivuillamme!Sixt Autovuokraamo Bandeiras on loistava valinta, kun tahdot kokea ja nähdä enemmän matkallasi Azoreilla. Ajelet uusilla vuokra-autoillamme vaikka huoletta saarta ympäri, sillä kilometrit ovat vapaat! Muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Kattavien peruspalveluiden lisäksi voit valita lisäpalveluista mm. GPS-navigaattorin, joka auttaa vieraammilla tieosuuksilla. Lasten turvaistuimilla saat turvattua perheen pienempien matkanteon, ja lisävakuutukset ovat oiva turva yllättävien tilanteiden varalle. Tutustu valikoimaamme internetsivuillamme ja tee varaus jo tänään!
Koe huumaava Picon saari vuokra-autolla huristellen

Koe huumaava Picon saari vuokra-autolla huristellen

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Bandeiraksen kautta on oiva tapa ottaa haltuun Azorien toiseksi suurin saari Pico. Portugalille kuuluvia Azorien saaria on yhteensä yhdeksän kappaletta, ja ne kaikki sijaitsevat Atlantin valtamerellä. Picon saarella asuu noin 15.000 asukasta, ja sen pääkaupunki on Madalena. Voit tutustua Madalenan nähtävyyksiin sekä kuljettaa ostoksesi näppärästi Sixtin vuokra-autolla. Voit suunnata myös kohti saaren ja koko Portugalin korkeinta kohtaa. Yli 2000 metrin korkeuteen kohoava vuori Pico sijaitsee saaren keskiosassa. Jos haluat suunnata lähemmäs vuorta, saavutat sen näppärästi Sixtin vuokra-autolla noin 20 minuutissa saaren pääkaupungista.Sixt Autovuokraamo Bandeiras tarjoaa mainion vaihtoehdon saaren tutkimiseen omassa rauhassa ja oman mielen mukaan. Voit halutessasi lähteä ajelemaan saarta ympäri ER1-tietä pitkin. Matkaa kertyy vain hieman yli 100 kilometriä, mutta näet ja koet sitäkin enemmän. Ota siis allesi luotettava vuokra-automme ja lähde valloittamaan Pico. Sixt auttaa sinut matkaan!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Bandeiras

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bandeiras.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bandeiras?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bandeiras. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bandeiras?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bandeiras

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bandeiras?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bandeiras?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bandeiras

Näytä lisää