Auton vuokraus toimipisteestä Azorit Flores Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Azorit Flores Lentoasema

Osoite

Aeroporto das Flores, 9970-320 Santa Cruz das Flores, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Azorit Flores Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Floresin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Floresin lentokentällä

Matkustaessasi Flores-saarelle voit hankkia vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Floresin lentokentältä, ja jatkaa matkaasi heti laskeuduttuasi. Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi sopivimman ratkaisun. Autonvuokraus Floresin lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Nopein tapa on hoitaa varaus joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturitkin. Voit siis valita autotyypin vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Floresin lentokentällä

Autonvuokraus Floresin lentokentällä

Floresin lentokenttä sijaitsee aivan Santa Cruz das Floresin ytimessä. Lentokentän sijainti on omalaatuinen, sillä se jakaa saaren pääkaupungin kahtia. Löydät Sixt autovuokraamon saavuttuasi Floresin lentokentälle seuraamalla yhteistyökumppanimme Ilha Verden kylttejä. Autonvuokraus Floresin lentokentältä, lyhennettynä FLW, on helppo tapa saavuttaa hotellisi tai muu majapaikkasi hetkessä. Sixt vuokra-auto allasi voit myös itse määritellä, minne matkustat ja mihin aikaan. Autonvuokraus Floresin lentokentällä on helppoa ja nopeaa. Ystävällinen henkilökuntamme avustaa sinua viikon jokaisena päivänä. Vuokra-auton noutaminen ja palauttaminen onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!
Kiehtova Flores Sixt vuokra-autolla

Kiehtova Flores Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus Floresin lentokentältä on mainio tapa aloittaa seikkailu noin 4000 asukkaan saarella. Vain noin 143 neliökilometrin kokoinen saari kuuluu Portugalin Azorien saariryhmään. Muista saarista poiketen läntiseen saariryhmään kuuluva Flores sijaitsee Pohjois-Amerikan mannerlaatalla Corvon lisäksi. Saarella pääset nauttimaan paikallisesta ruokakulttuurista, johon kuuluu esimerkiksi kalaruoat nimeltä Caldeirada de Congro ja Bonito Assado no Forno. Floresin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa upeat vesiputoukset. Matkaa Poço do Bacalhau -vesiputoukselle on saaren poikki vain noin 20 kilometriä ja Cascata da Ribeira Grande -vesiputoukselle vain hieman yli kymmenen kilometriä Santa Cruz das Floresista. Saaren keskellä sijaitsevaan Reserva Florestal Natural do Morro Alto e Pico da Sé -luonnonpuistoon ajaa noin vartissa. Puiston keskellä sijaitsee useita kiehtovia järviä, joita kannattaa myös käydä ihailemassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Azorit Flores Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Azorit Flores Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Azorit Flores Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Azorit Flores Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Azorit Flores Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Azorit Flores Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Azorit Flores Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Azorit Flores Lentoasema

    Näytä lisää