Auton vuokraus toimipisteestä Madeira Funchal Lentoas

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Madeira Funchal Lentoas

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Madeira Funchal Lentoas alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Madeira Funchal Lentoas toimipaikkaan

Osoite

Madeira Airport, 9100-105 Santa Cruz, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 00:00

Palvelumme toimipaikassa Madeira Funchal Lentoas

Sixt Autovuokraamo Madeiran lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Madeiran lentokentällä

Madeiralle matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Madeiran lentokentältä, ilman että joutuisit etsimään autovuokraamoa Funchalin keskustasta. Autonvuokraus Madeiran lentokentällä on edullinen ja nopea tapa löytää itsellesi sopiva kulkupeli Portugalille kuuluvan kiehtovan saaren tutkimiseen. Madeiran lentokentällä on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton, tilavamman farmariauton tai minibussin, loman tuntua henkivän avoauton, tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taataainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Voit myös räätälöidä vuokra-auton lisävarusteilla omaan matkaasi sopivaksi.
Autonvuokraus Madeiran lentokentällä

Autonvuokraus Madeiran lentokentällä

Madeiran lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Madeiran lentokenttä, lyhemmin FNC, tunnetaan myös nimillä Funchalin lentokenttä sekä maailmankuulun jalkapalloilijan Cristiano Ronaldon lentokenttänä. Madeiran lentokentältä matkaa saaren autonomisen alueen pääkaupunkiin Funchaliin on noin 20 kilometriä, joka taittuu vikkelästi Sixt vuokra-auto allasi. Saavutat hotellisi tai muun majoituspaikkasi nopeasti ja ilman turhaa stressaamista. Voit käyttää loppupäivän vaikkapa kaupunkiin ja sen ympäristön tutkimiseen joko jalan tai vuokra-autolla.
Smaragdinvihreä Madeira Sixt vuokra-autolla

Smaragdinvihreä Madeira Sixt vuokra-autolla

Madeira on Portugalille kuuluva itsehallinnollinen saariryhmä Pohjois-Atlantilla ja se koostuu seitsemästä tuliperäisestä saaresta, joista vain kaksi ovat asuttuja. Suurempi näistä on Madeiran saari, jonka pääkaupunki on Funchal. Kaupungin kiehtovimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Jardim Botânicon kasvitieteellinen puutarha, 1500-luvulla alun perin rakennettu tuomikirkko Sé, Pyhän Laurentiuksen linnoitus sekä Cabo Girãon 580-metrinen jyrkänne. Matkaa jokaiseen näistä nähtävyyksistä on alle kymmenen kilometriä Funchalin keskustasta, joten saavutat ne helposti ja nopeasti vuokra-autolla. Autonvuokraus Madeiren lentokentältä mahdollistaa myös pidempien retkien tekemisen saarella. Lähde katsomaan lähes kahden kilometrin korkeuteen kohoavaa Pico Ruivo -vuorta taikka Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaa Laurisilva-metsää. Sixt vuokra-auto allasi sinua ei rajoita aikataulut, vaan voit itse valita minne menet ja milloin. Seikkailunhaluisimmat matkaajat voivat vaikka lähteä kiertämään saarta. Matkaa tällöin kertyy noin 200 kilometriä, mutta nähtävää ja koettavaa on sitäkin enemmän!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Madeira Funchal Lentoas
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Madeira Funchal Lentoas?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Madeira Funchal Lentoas sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Madeira Funchal Lentoas.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Madeira Funchal Lentoas?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 1664 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Madeira Funchal Lentoas
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Madeira Funchal Lentoas?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Madeira Funchal Lentoas?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Madeira Funchal Lentoas

Näytä lisää