Autonvuokraus
Angra do Heroismo
Piilota
Portugali // Angra do Heroismo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Angra do Heroismo

Sixt Autovuokraamo Angra Do Heroísmossa palvelee sinua ammattitaidolla! Tarjoamme laadukasta ja edullista autonvuokrausta Portugalin Angra Do Heroísmossa. Autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Taloudellinen henkilöauto sopii pienempäänkin budjettiin, kun lisäominaisuuksia kaipaava voi puolestaan valita käyttöönsä tilavan farmarin. Sixt tunnetaan uusista, hyväkuntoisista vuokra-ajoneuvoistaan sekä asiantuntevasta palvelustaan. Autonvuokraus meiltä on helppoa ja turvallista. Voit tehdä varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Azorit Angra do Heroismo

  Sixt Autonvuokraus
  Angra Hotel Garden,Praça Velha
  9700-201 Angra do Heroismo

  ma. - su.09:00 - 18:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Kruunaa autonvuokraus Angra Do Heroísmossa lisäpalveluilla

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Angra Do Heroísmosta! Olitpa täällä sitten lomalla, työmatkalla tai vain piipahtamassa, lisäpalveluillamme teet ajosta sujuvaa ja räätälöit matkastasi juuri sinun näköisesi. Matkustatko kenties täällä ensimmäistä kertaa? Valitse GPS-navigaattorimme helpottamaan suunnistusta. Kun olet liikkeellä koko perheen kanssa, klikkaa varausvaiheessa laadukkaat istuimet eri-ikäisille ja -kokoisille lapsille. Ottamalla lisäkuljettajapalvelun voit vaihtaa kuljettajaa sujuvasti ajon aikana. Lisäpalveluistamme voit valita muitakin palveluita, kuten vakuutuksia, turvaa tuomaan. Tarkista tämänhetkiset tarjoukset nettisivuiltamme ja tee varaus. Huomaathan ystävällisesti, että takaamme sinulle vuokra-auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia.

Koe Angra Do Heroísmo Sixtin vuokra-autolla

Angra Do Heroísmo on noin 35.000 asukkaan kunta Azorien saariryhmän toiseksi väkirikkaimmalla saarella, Terceiralla. Tämän lähes 400 neliökilometriä laajan saaren rantoja huuhtoo Atlantin valtameri, ja se kuuluu Portugalille. Angra Do Heroísmon alue kattaa Terceiran saaren eteläpuolen, kun taas saaren pohjoisosat ovat Praia da Vitórian aluetta.

Angra do Heroísmoon, joka tunnetaan myös pelkkänä Angrana, pääset tutustumaan näppärästi Sixtin vuokra-autolla. Autonvuokraus Angra Do Heroísmosta on loistava tapa lähteä tutkimaan tätä kaunista Azorien saarta omaan tahtiisi. Voit tutustua kaupungin historialliseen keskustaan, joka on Unescon maailmaperintökohde. Käy tutkimassa historiallista keskusaukiota eli kaupungin toria, joka tunnetaan useilla eri nimillä, kuten Square of Saints sekä Restoration Square. Voit myös suunnata näppärästi hieman kauemmas kaupungista ja tutustua saaren kiehtovaan luontoon. Käväise vaikkapa kävelyllä aivan saaren eteläkärjessä Monte Brasilin luonnonsuojelualueella. Nämä kaikki ja monet muut kohteet saavutat kätevimmin Sixtin vuokra-autolla, jonka saat allesi Angra Do Heroísmon Sixt Autovuokraamosta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service