Autonvuokraus
Faro
Piilota
Portugali // Faro
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Faro

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Faron kaupunkiin, Algarveen! Palvelumme mahdollistavat monipuolisen ja helpon matkailun kohdemaassa. Varustamme sinut ja seurueesi valintanne mukaisella vuokra-autolla Faron matkaanne varten. Autovuokraamostamme Farosta löydät niin henkilöautot, maasturit, farmarit, coupé- ja avomalliset vuokra-autot mukavaan ajonautintoon matkakohteessa ja sen ympäristössä. Palvelemme sinua aina ystävällisesti ja erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla.

 
 • Faro Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto Faro
  8006-901 Faro

  ma. - su.06:00 - 24:00
  Juhlapyhä06:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Faro Lentoasema Shuttle

  Sixt Autonvuokraus
  Estrada do Aeroporto
  8000-072 Faro

  ma. - su.09:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Nauti Faron maisemista vuokra-autoillen

Tarjoamme vuokra-autoosi runsaan valikoiman erilaisia lisäpalveluita, jotka tekevät matkastasi entistäkin laadukkaamman. Autonvuokraus Faron matkaasi varten sujuu kätevästi online-palveluidemme avulla ja voimme huomioida tarpeesi jo hyvissä ajoin etukäteen. Kauttamme löydät ajoneuvomallit moneen tarpeeseen, matkustit sitten työtarkoituksessa tai vaikkapa suuremmalla seurueella lomatarkoituksessa. Meillä varustat vuokra-autosi kattavilla lisäpalveluilla ja -varusteilla matkasi helpottamiseksi. Voit valita lisävarusteeksi vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen ja lisäpalveluista kattavat vakuutukset sekä rajoittamattomat kilometrit. Vuokra-autovalikoimamme ovat erinomaisen runsaat ja niistä voit valita matkaasi parhaiten palvelevan ajoneuvon. Huomaathan, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä, mutta tietyn ajoneuvokategorian.

Matkailu ja autonvuokraus Farossa on helppoa valitessasi Sixtin palvelut

Liikkuminen Portugalin Algarven ja Faron alueella on huomattavasti joustavampaa, kun valitset matkustustavaksi vuokra-auton matkallesi. Voit noutaa valintasi mukaisen vuokra-auton kätevästi, kun olet tehnyt varauksesi valmiiksi etukäteen. Palvelemme sinua maassa joustavasti eri toimipisteissä. Auton palautuskin hoituu kätevästi sinun matkasi varrelle parhaiten osuvan kohteen mukaisesti. Portugalin eteläosassa sijaitseva Faro tarjoaa paljon nähtävää ja tehtävää. Kaupunki sijaitsee Algarven keskuksessa ja vuokra-autoillen sieltä on helppo suunnata paikasta toiseen, oman aikataulusi puitteissa. Historiallisia nähtävyyksiä on runsaasti ja kauniita rantojakin kaupungista löytyy. Raikkaan vehreissä puistossa on mukava hengähtää historiallisten nähtävyyksien ihailun lomassa. Ria Formosan laguuni kannattaa ehdottomasti nähdä ja kokea. Puistoalue on suuri ja autonvuokraus helpottaa kohteen saavuttamista. Laguunilla matkailija tapaa kansallispuiston puitteissa runsaasti linnustoa sekä tietenkin luonnonkauneutta ja rauhaa. Farolin ja Desertan saaret ovat kaunista nähtävää ja matka niihin taittuu helposti ensin vuokra-autolla ja sitten jatkaen matkaa lyhyesti vesiteitse. Algarven alueelta ja Farosta löydät paljon nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Vuokraamalla meiltä sopivan ajoneuvon, saavutat nähtävyydet parhaiten.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service