Autonvuokraus
Faro Lentoasema
Piilota
Portugali // Faro // Faro Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Faro Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroporto Faro
  8006-901 Faro PT +351-255-788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FAO
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Faron lentoasemalla tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä liikkumaan vapaasti paikasta toiseen. Valikoimaamme kuuluu tavallisia henkilöautoja, perheille sopivia farmareita, katumaastureita, nelivetoisia autoja kuin pakettiautojakin. Jos haluat jotakin hieman enemmän, vuokraa silloin joko luksus- tai urheiluauto. Meiltä saat siis jotakin jokaiselle budjetille sopivaa. Voit valita vuokra-autoosi lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vakuuksen, rajoittamattomat kilometrit tai esimerkiksi ylimääräisen kuljettajan. Tee siis varauksesi netissä tai puhelimitse jo ennen kuin matkasi Faron lentoasemalle, FAO, alkaa. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Faron lentoasemalta

Faron lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Algarven lentoasema, sijaitsee aivan rannikolla Algarven alueella. Ajomatkaa kaupungin keskustaan tulee vain noin viisi kilometriä. Lentoasema palvelee noin seitsemää miljoonaa turistia joka vuosi. Löydät autonvuokrauksen toimipisteellemme seuratessasi autonvuokrauksen kylttejä. Voit palauttaa auton mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta sinun tulee ilmoittaa palautuksen ajankohta etukäteen. Ei siis ole väliä, mihin aikaan koneesi lähtee. Voit olla varma, että pystyt saapumaan asemalle juuri sopivasti ennen lähtöä. Autolla liikkuminen tuo joustavuutta matkustamiseen. Jos haluaa nähdä enemmän ja liikkua ilman aikatauluja, kannattaa auto varata jo hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä. Vain näin voit olla varma siitä, että saat haluamasi auton heti koneen laskeutumisen jälkeen.

Tutustu koko Algarven alueeseen vuokra-autolla

Autonvuokraus Faron lentoasemalla mahdollistaa sen, että sinä pääset näkemään paljon enemmän lomasi aikana. Niin itse kaupungista kuin koko alueelta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa turisteille. Portugali on yleisesti ottaen tunnettu upeista rannoistaan. Voit huristella vuokra-autolla etsimään hiljaista lahdelmaa, jossa voi viettää aurinkoista päivää. Muita kokemisen arvoisia kohteita ovat vanha kaupunki, katedraali, aukio Forum Algarve sekä Carmon kirkko. Suuntaa toimipisteellemme ja ota vuokra-auto Faron lentoasemalta ja nauti lomastasi täysin siemauksia. Jos kohtaat ongelmia tai jos sinulla on kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Faro Lentoasema FAO Aeroporto Faro 8006-901 Faro 37.020165, -7.968325 +351-255-788199

Sixt-toimipiste Faro Lentoasema FAO

Aeroporto Faro
8006-901 Faro
 
Puhelinnro +351-255-788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service