Autonvuokraus
Horta
Piilota
Portugali // Horta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Horta

Sixt Autovuokraamo odottaa sinua Hortassa, Portugalissa. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja henkilökohtaisesti. Tutustut kattavaan valikoimaamme ja ajankohtaiseen saatavuuteemme parhaiten verkkosivuillamme. Saatavilla on esimerkiksi henkilöautoja ja farmareita, tarpeestasi riippuen.

 
 • Azorit Faial Horta

  Sixt Autonvuokraus
  Rua Angustias nº 70 r/c
  9900-039 Horta

  ma. - su.08:00 - 19:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Palveleva Sixt Autovuokraamo Hortassa

Sixt Autovuokraamosta Hortassa löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja, joustavat ehdot sekä asiantuntevan palvelun. Vuokra-automme ovat usean eri autovalmistajan uusimpia malleja malleja eri kategorioissa ja ne ovat usein kattavasti varusteltuja. Vuokra-autosi lisäksi voit lisätä varauksellesi lisäpalveluita saatavuudesta riippuen. Voit helpottaa liikkumistasi esimerkiksi GPS-navigaattorin avulla. Perheen pienimmille meiltä on myös mahdollisuus saada turvaistuimia. Tarkista lisävarusteiden saatavuustilanne verkkosivuiltamme. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Jos sinulla tulee kysymyksiä etkä löydä niihin vastauksia verkkosivuiltamme, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamo Hortassa palvelee sinua autonvuokraustarpeissasi.

Azorit Sixtin vuokra-auton avulla tutkittuna

Azorien saariryhmä kuuluu Portugalille ja se koostuu yhdeksästä eri tuliperäisestä saaresta. Faial on yksi saarista ja muodostaa Picon ja Sao Jorgen saarten kanssa kolmioksi kutsutun alueen Keski-Azoreilla. Faialin saarella on yhteensä noin 15.000 asukasta, joista valtaosa, noin 7000, asuu Hortassa, joka on saaren hallinnollinen keskus. Saari on noin 173 neliökilometrin kokoinen ja parhaiten Faialiin ja muihin Azoreiden saariin pääsee tutustumaan Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla. Hortan kaupungissa voit tutustua vuokra-autosi avulla esimerkiksi satamaan ja sen museoon, josta löytyy valaan hampaista ja luista kaiverrettuja käyttöesineitä. Satamassa ja muuallakin Hortassa voit lisäksi törmätä maalauksiin, joita Atlanttia ylittävät purjehtijat ovat sinne tehneet. Niissä mainitaan yleensä miehistön tai aluksen nimi ja vierailuvuosi. Saaren voit helposti kiertää sitä ympäröivän moottoritien avulla, mutta sivuteiltä löytyvät yleensä parhaat maisemat. Yksi kohde, jota et voi Faialin saarella vieraillessasi sivuuttaa, on keskellä saarta oleva 400 m syvä tulivuoren kraateri ja sen lukuisat kuumat lähteet, jotka löydät noin 15 kilometrin päästä Hortasta. Kulttuurin ystäville alueen monet kirkot tarjoavat silmänruokaa niiden arkkitehtuurin ja hyvin säilyneiden rakenteiden vuoksi. Kun tekeminen, näkeminen ja kokeminen Faialilla loppuu, voit ajaa vuokra-autosi lauttaan ja käydä tutustumassa alueen muihin saariin ja niiden nähtävyyksiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service