Autonvuokraus
Lissabon Lentoasema Shuttle
Piilota
Portugali // Lissabon // Lissabon Lentoasema Shuttle
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lissabon Lentoasema Shuttle: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. Severiano Falcão Lote 2
  2685-378 Prior Velho PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Lissabonin lentoaseman lähettyvillä Prior Velhossa

Koe mahtava Lissabon haluamallasi tavalla ottamalla ohjelmaan autonvuokraus heti Lissabonin lentoasemalle saavuttuasi Sixt Autovuokraamosta. Lissabonin lentoaseman läheisyyteen, Prior Velhoon, saatavilla olevasta autovalikoimastamme löytyy vuokra-autot moneen tarpeeseen. Henkilöauto on kätevä ja taloudellinen vaihtoehto ja farmarissa on tilaa isommallekin porukalle. Haastavampaan maastoon valikoimastamme löytyy myös maastureita, joihin mahtuu mukavasti matkatavaroita. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan varatun autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli Lissabonissa kulkeminen ei ole entuudestaan tuttua, suosittelemme ottamaan matkaan mukaan lisäpalveluistamme löytyvän GPS-navigaattorin. Lasten kanssa matkustaville löytyy myös eri ikäisille sopivia turvaistuimia. Sixt vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolariturva, mutta voit halutessasi lisätä vuokraukseen myös lisävakuutuksia, kuten rengas- ja tuulilasivakuutuksen. Otathan yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Autonvuokraus Lissabonin lentoaseman lähettyvillä Prior Velhossa

Lissabonin Prior Velhon Sixt toimipiste sijaitsee Lissabonin lentoaseman, LIS, lähettyvillä, alle neljän kilometrin matkan päässä lentokentältä. Sixt Autovuokraamon tapaamispiste löytyy kuitenkin kätevästi jo Lissabonin lentoaseman saapuvien lentojen tuloaulassa, matkatavaralinjastojen jälkeen, jossa henkilökuntamme on sinua vastassa ja opastaa kuljetuksen toimipisteelleemme, noin 5 minuutin matkan päähän. Autonvuokraus Lissabonin lentoaseman lähettyviltä Prior Velhosta on kätevä tapa liikkua ympäri Lissabonia ja vuokra-auto allasi pääset tutustumaan kaupunkiin Lissaboniin ja sen lähialueisiin omaan tahtiisi. Vuokra-auton varaus onnistuu helposti etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse ja nouto ja palautus onnistuu myös palvelupisteen aukioloaikojen ulkopuolella.

Koe hurmaava Lissabon vuokra-autolla

Portugalin pääkaupunki Lissabon sijaitsee aivan maan länsirannikolla ja on samalla yksi Euroopan maanosan läntisimmistä kaupungeista. Lissabonissa löytyy tekemistä jokaiseen makuun. Kaupungista löytyy urbaania vilinää ja vilskettä esimerkiksi Baixan alueelta, aivan Lissabonin keskuksesta, jossa pääset nauttimaan viihtyisistä kahviloista ja ostoksista. Tai ota allesi Sixt vuokra-auto ja lähde tutustumaan Unescon maailmanperintökohtsesiin, Hieronymoksen luostariin tai Belémin torniin, joihin ajaa Lissbonin keskustasta alle 20 minuutissa. Mikäli kaipaat hengähdystaukoa kaupungin vilinästä, hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde Cascaisin uimarannalle pulahtamaan virkistäviin Atlantin valtameren aaltoihin tai ylitä Iberian niemimaata halkovan Tajo-joki Euroopan pisintä siltaa pitkin, jolla on pituutta huimat 17 kilometriä, ja joka on nimetty tutkimusmatkailija Vasco da Gaman mukaan. Aloita tunnelmalliseen Lissaboniin tutustuminen heti lentokentältä vuokraamalla Sixt vuokra-auto kätevästi ja edullisesti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lissabon Lentoasema Shuttle LIST99 Av. Severiano Falcão Lote 2 2685-378 Prior Velho 38.784876, -9.124182 +351-255788199

Sixt-toimipiste Lissabon Lentoasema Shuttle LIST99

Av. Severiano Falcão Lote 2
2685-378 Prior Velho
 
Puhelinnro +351-255788199

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service