Autonvuokraus
Maia
Piilota
Portugali // Maia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Maia

Sixt Autovuokraamo Maiassa palvelee sinua vuokra-autoasioissa. Kattavasta vuokra-autovalikoimastamme löydät tarpeeseesi sopivan vuokra-auton haluamallesi ajankohdalle. Saatavilla on ajankohdasta riippuen pieniä, keskikokoisia ja isoja henkilöautoja, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pakettiautoja. Matkustitpa yksin, ryhmässä tai vaikka perheesi kanssa, meiltä Sixt Autovuokraamosta löydät tarkoitustasi palvelevan ajoneuvon.

 
 • Porto Lentoasema Off-Terminal
  Rua do Barreiro 65
  4470-573 Maia, Porto

  ma. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Porto Lentoasema Off-Terminal

  Sixt Autonvuokraus
  Rua do Barreiro 65
  4470-573 Maia, Porto

  ma. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Maian Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto valitsemillasi varusteilla

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja saatavilla olevaan valikoimaan Sixt Autovuokraamon verkkosivuilla. Vuokra-automme ovat uudehkoja ja niissä on hyvät varusteet. Voit valita joko pienikulutuksisen henkilöauton tai isomman maastoauton, tarvettasi vastaten. Vuokra-autoistamme löytyy usein vakiovarusteiden lisäksi ilmastointi ja useasta ajoneuvosta myös vakionopeudensäädin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo pystyy takaamaan vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit valita vuokrauksellesi myös lisäpalveluita, joiden avulla matkantekosi on sujuvaa ja vaivatonta. Lisäpalveluina löytyy esimerkiksi GPS-navigaattori, jonka avulla suunnistat Maiassa ja lähialuiella sujuvasti. Voit myös lisätä varauksellesi turvaistuimen tai useampia, jos matkustat perheen kanssa. Verkkosivuiltamme saat aina ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista ajoneuvoista ja lisäpalveluista. Jos et jostain syystä löydä verkkosivuiltamme vastausta mieltäsi askarruttaviin asioihin, niin voit olla yhteydessä myös asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

Ota ilo irti Maiasta ja Portosta vuokra-autosi avulla

Maia on kaupunki Porton metropolialueella Portugalin pohjoisosassa. Kaupungilla on pitkä historia, virallisesti se ulottuu noin 1300-luvulle, mutta alueelta on löydetty merkkejä asutuksesta jopa jääkauden ajalta. Maian alueella on nähtävää koko perheelle. Voitte tutustua esimerkiksi kaupungin eläintarhaan, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Siellä pääsee näkemään esimerkiksi apinoita, karhuja ja tiikereitä, jotka kiinnostavat varmasti koko perhettä. Alueen pääkaupunki Porto, jonka metropolialueella asuu noin 1,7 miljoonaa ihmistä, tarjoaa koettavaa koko päiväksi tai kahdeksi. Portoon pääset kätevimmin Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla, jolla taitat matkan noin 20 minuutissa. Portosta löytyy lukuisia ravintoloita ja rajattomasti ostosmahdollisuuksia, joten siellä vierähtää tarvittaessa vaikka koko päivä. Porton kuuluisin nähtävyys on varmasti kaupungin historiallinen keskusta, joka lisättiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1996. Me Sixt Autovuokraamossa haluamme varmistaa, että voit nauttia Portugalin matkastasi ja teemme kaikkemme sen eteen, että autovuokrauksesi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service