Autonvuokraus
Ponta Delgada
Piilota
Portugali // Ponta Delgada
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ponta Delgada

Autonvuokraus Ponta Delgadassa onnistuu edullisesti ja näppärästi Sixt Autovuokraamosta ja vuokra-autoksesi voit valita jonkun suosittujen automerkkien viimeisimmistä malleista turvalliseen ja miellyttävään ajoon. Toimipisteemme autovalikoima kattaa taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, maastossa kuin maastossa pärjäävät nelivedot sekä ripauksen ylellisyyttä ajamiseen tarjoavat ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Ole yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse, niin autamme sinua valitsemaan autokalustostamme matkasi tarkoitusta parhaiten palvelevan ajoneuvon.

 
 • Azorit Ponta Delgada Airport
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  ma. - su.06:00 - 24:00
  Juhlapyhä06:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Azorit Ponta Delgada Airport

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  ma. - su.06:00 - 24:00
  Juhlapyhä06:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Luotettavaa autonvuokrausta Ponta Delgadassa

Vuokra-auto on kätevin tapa liikkua São Miguelin saarella, joten varmista, että hankit myös oikeanlaiset lisäpalvelut meiltä, jotta teet matkastasi mahdollisimman hyvän. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia palveluita matkantekoa helpottamaan, joista yksi suosituimmista on GPS-navigaattori, sillä se on jokaisen matkalaisen hyvä kaveri, joka opastaa perille vierailla teillä. Jos haluat lisätä turvallisuuden tunnetta ja olla hyvin varautunut, erilaiset lisävakuutuksemme rauhoittavat mieltä, valittavanasi on muun muassa lasi- ja rengasturva sekä muita yllättävien tilanteiden varalle sopivia vakuutuksia. Lapsiperhe ilahtuu lasten turvaistuimista, ja jos seurueeseen kuuluu enemmän kuin yksi ajotaitoista ja -haluista henkilöä, on hyvä nimetä lisäkuljettaja matkalle, jotta kuljettajan vaihto onnistuu ongelmitta koska vaan kesken matkan. Varatessasi vuokra-autoa otathan huomioon, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Tutustu kaupunkiin ja näe upeaa luontoa Sixtin vuokra-autolla

Ponta Delgada on Portugalille kuuluvan Azorien saariryhmän suurimman saaren, São Miguelin, asutuskeskus ja siellä on kaunis satama, hyvin mahdollisuuksia ostosten tekoon, historiallinen tunnelma ja se sopii erinomaisesti tukikohdaksi koko saaren tutkimiseen vuokra-autolla. Satamasta on mahdollista lähteä suosituille valaiden ja delfiinien bongausmatkoille, sillä saarta ympäröivä Atlantin valtameri luo hienot puitteet kaikenlaisiin merellisiin aktiviteetteihin, kuten purjehdukseen tai sukellukseen. Reilun 40 kilometrin ajomatkan päässä on Terra Nostran puisto, jota pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista puistoista ja Azorien saarten päänähtävyytenä, joten sinne kannattaa ajella ihastelemaan upeaa luontoa ja geotermista järveä. Myös golfin peluu kauniissa maisemissa voi olla ainutlaatuinen kokemus, ja saarelta löytyy kaksi golfkenttää, Batalhan kenttä noin 15 kilometrin päästä ja Furnasin kenttä noin 40 kilometrin ajomatkan päässä Ponta Delgadasta. Käy Sixt Autovuokraamon verkkosivuilla ja ala suunnitella matkaasi Ponta Delgadaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service