Autonvuokraus
Azorit Ponta Delgada Airport
Piilota
Portugali // Ponta Delgada // Azorit Ponta Delgada Airport
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Ponta Delgada Airport: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PDL
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Autonvuokrausta Azorit Ponta Delgadan lentokentällä

Autonvuokraus on mitä joustavin tapa liikkua, joten tutustu Portugalille kuuluvaan Azoreiden saariryhmään ja sen Sao Miguelin saareen vuokraamalla vuokra-auto suoraan Sixt Autovuokraamosta Azorit Ponta Delgadan lentokentältä. Valikoimamme koostuu uusista, keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoista laadukkaista tunnettujen merkkien autoista. Monenlaiseen menoon ja eri kokoisille matkaseurueille sopivat kätevästi taloudelliset henkilöautot ja farmarit. Liikematkailijoita puolestaan saattaa kiinnostaa näyttävät urheilu- ja avoautovaihtoehtomme. Seikkailijoille meillä on tarjota vankat maasturit, jotka selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Huomioithan kuitenkin ystävällisesti, ettemme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan sen sijaan tarjoamme ajoneuvon valitsemastanne kategoriasta.

Voit palauttaa vuokra-autosi sopimuksen mukaisesti vuorokauden ympäri johonkin toimipisteistämme. Löydät autonvuokrausta tarjoavan toimipisteemme Azorit Ponta Delgadan lentokentän sisältä, joten voit saapua noutamaan vuokra-autoasi vaikka suoraan lennoltasi.

Azorit Ponta Delgadan lentokenttä on oiva aloituspaikka seikkailulle

Azorit Ponta Delgadan lentokenttä, PDL, on Sao Miguelin saaren vilkas kansainvälinen lentokenttä, sijaiten noin 6 km päässä kaupungin keskustasta, jonne ajelet kentältä kätevästi 10 minuutissa. Saapuessasi Ponta Delgadan lentokentälle seuraa Sixt-kylttejä saapuvien tuloaulassa, josta voitkin napata Sixt vuokra-autosi mukaan ja suunnata se allasi edemmäs Sao Miguelin saarella. Kysymyksien herätessä olethan yhteydessä toimipisteeseemme ja autamme sinua!

Lumoava Portugalin Ponta Delgada odottaa sinua

Azorit ovat maaginen paikka loma- tai työreissulle, sillä sen maisemat ovat lumoavia ja luonnonkauneus pääsevät todella oikeuksiinsa näillä saarilla. Azorit koostuu useasta eri saaresta, mutta Sao Miguelin saari, josta Ponta Delgadan kaupunki löytyy, on Azoreiden suurin asutuskeskus, josta löytyy luonnon lisäksi myös paljon erilaisia palveluja ja kulttuuria. Kun haluat nähdä postikorttimaisen maiseman todellisuudessa, suuntaa Sixt vuokra-autosi nokka kohti Lagoa das Sete Cidadesia, joka on upea luonnon taidonnäyte. Ponta Delgadasta löytyy näyttäviä kirkkoja, joista käymisen arvoinen on muiden muassa Igreja de Sao José.

Sao Miguelin saarella voit myös rentoutua patikkaretkien päätteksi luonnonaltaissa Ponta Da Ferrariassa tai käydä tutustumassa paikalliseen teen valmistukseen Gorreanan teetehtaassa. Kun allasi on Sixt vuokra-auto, voit kiertää koko saaren muutamassa päivässä tutustuen ikimuistoisiin nähtävyyksiin ja maisemiin. Jos vielä lisäät varaukseesi GPS-navigaattorin, on saarella suunnistaminen astetta helpompaa ja voit keskittyä vain ajonautintoon!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Ponta Delgada Airport PDL Aeroporto Internacional 9500-749 Ponta Delgada 37.743970, -25.698910 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Ponta Delgada Airport PDL

Aeroporto Internacional
9500-749 Ponta Delgada
 
Puhelinnro +351-255788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service