Autonvuokraus
Porto Lentoasema
Piilota
Portugali // Porto // Porto Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Porto Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Francisco Sá Carneiro Airport
  4470-558 Maia PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OPO
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Porton lentoasemalla tarjoaa kaikenlaisia vuokra-autoja aina edullisista vaihtoehdoista luksusluokan autoihin. Voit vuokrata vaikkapa tavallisen henkilöauton, farmarin, katumaasturin, nelivetoauton kuin pakettiautonkin. Jos olet ajatellut vuokrata suuremman budjetin auton, on meillä kattava valikoima urheiluautoja, avoautoja ja luksusautoja. Voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluita. Niitä ovat esimerkiksi navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen vakuutus, rajoittamattomat kilometrit tai ylimääräinen kuljettaja. Varaa auto netissä tai puhelimitse jo ennen kuin matkasi Porton lentoasemalle, OPO, on edes alkanut. Varausta tehdessä kannattaa kuitenkin huomioida, että emme valitettavasti voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Porton lentoasemalta

Faron lentoasema, jonka virallinen nimi on Francisco Sá Carneiro, sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Ajomatkaa tuleekin vain vajaa kymmenen kilometriä. Se taittuu mukavasti vuokra-autolla. Kun olet poistumassa saapuvien terminaalista, pysy vain oikealla puolella ja löydät autonvuokrauksen toimipisteemme. Sinä pystyt palauttamaan auton mihin vuorokauden aikaan tahansa siltä varalta, että paluulentosi lähtee joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Sovi vain ajankohdasta asiakaspalvelijoidemme kanssa. Voit muutenkin ottaa yhteyttä milloin vain, jos kohtaat ongelmia vuokrauksesi suhteen.

Tutustu niin kaupunkiin kuin sen lähialueisiinkin vuokra-autolla

Autonvuokraus Porton lentoasemalla mahdollistaa sen, että sinä saat nähdä enemmän tässä Portugalin toiseksi suurimmassa kaupungissa, joka on myös pohjoisen alueen pääkaupunki. Ensimmäinen kohde, jonka kaupungissa haluaa nähdä, on Ribeira. Se on joen rannalla sijaitseva kaupunginosa, jonne ajaa vain muutamassa minuutissa. Kaupunginosa huokuu historiaa ja merellisyyttä. Se onkin osa World Heritage -aluetta. Länteen päin lähdettäessä voi törmätä Pavilhão Rosa Motaan, jossa on useita värikkäitä puutarhoja. Paikka on todella suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat viettää rauhallisen päivän. Museon ystävillekin on paljon tarjolla. Esimerkiksi Museum of Sacred Art and Archaeology of The Higher Seminary of Oporto kiinnostaa taatusti kaikenikäisiä. Ota siis vuokra-auto Porton lentoasemalta ja käy katsomassa vaikka kaikki nämä kohteet sekä paljon muita. Vuokra-auton avulla saat lomastasi enemmän irti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Porto Lentoasema OPO Francisco Sá Carneiro Airport 4470-558 Maia 41.242090, -8.678519 +351-255788199

Sixt-toimipiste Porto Lentoasema OPO

Francisco Sá Carneiro Airport
4470-558 Maia
 
Puhelinnro +351-255788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service