Autonvuokraus
Azorit Flores Lentoasema
Piilota
Portugali // Santa Cruz das Flores // Azorit Flores Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Flores Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FLW
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Floresin lentokentällä

Matkustaessasi Flores-saarelle voit hankkia vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Floresin lentokentältä, ja jatkaa matkaasi heti laskeuduttuasi. Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi sopivimman ratkaisun. Autonvuokraus Floresin lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Nopein tapa on hoitaa varaus joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturitkin. Voit siis valita autotyypin vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Floresin lentokentällä

Floresin lentokenttä sijaitsee aivan Santa Cruz das Floresin ytimessä. Lentokentän sijainti on omalaatuinen, sillä se jakaa saaren pääkaupungin kahtia. Löydät Sixt autovuokraamon saavuttuasi Floresin lentokentälle seuraamalla yhteistyökumppanimme Ilha Verden kylttejä. Autonvuokraus Floresin lentokentältä, lyhennettynä FLW, on helppo tapa saavuttaa hotellisi tai muu majapaikkasi hetkessä. Sixt vuokra-auto allasi voit myös itse määritellä, minne matkustat ja mihin aikaan. Autonvuokraus Floresin lentokentällä on helppoa ja nopeaa. Ystävällinen henkilökuntamme avustaa sinua viikon jokaisena päivänä. Vuokra-auton noutaminen ja palauttaminen onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Kiehtova Flores Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus Floresin lentokentältä on mainio tapa aloittaa seikkailu noin 4000 asukkaan saarella. Vain noin 143 neliökilometrin kokoinen saari kuuluu Portugalin Azorien saariryhmään. Muista saarista poiketen läntiseen saariryhmään kuuluva Flores sijaitsee Pohjois-Amerikan mannerlaatalla Corvon lisäksi. Saarella pääset nauttimaan paikallisesta ruokakulttuurista, johon kuuluu esimerkiksi kalaruoat nimeltä Caldeirada de Congro ja Bonito Assado no Forno.

Floresin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa upeat vesiputoukset. Matkaa Poço do Bacalhau -vesiputoukselle on saaren poikki vain noin 20 kilometriä ja Cascata da Ribeira Grande -vesiputoukselle vain hieman yli kymmenen kilometriä Santa Cruz das Floresista. Saaren keskellä sijaitsevaan Reserva Florestal Natural do Morro Alto e Pico da Sé -luonnonpuistoon ajaa noin vartissa. Puiston keskellä sijaitsee useita kiehtovia järviä, joita kannattaa myös käydä ihailemassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Flores Lentoasema FLW Aeroporto das Flores 9970-320 Santa Cruz das Flores 39.460832, -31.129997 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Flores Lentoasema FLW

Aeroporto das Flores
9970-320 Santa Cruz das Flores
 
Puhelinnro +351-255788199

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service