Autonvuokraus
Madeira Funchal Lentoas
Piilota
Portugali // Santa Cruz // Madeira Funchal Lentoas
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Madeira Funchal Lentoas: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FNC
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Madeiran lentokentällä

Madeiralle matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Madeiran lentokentältä, ilman että joutuisit etsimään autovuokraamoa Funchalin keskustasta. Autonvuokraus Madeiran lentokentällä on edullinen ja nopea tapa löytää itsellesi sopiva kulkupeli Portugalille kuuluvan kiehtovan saaren tutkimiseen. Madeiran lentokentällä on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton, tilavamman farmariauton tai minibussin, loman tuntua henkivän avoauton, tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Voit myös räätälöidä vuokra-auton lisävarusteilla omaan matkaasi sopivaksi.

Autonvuokraus Madeiran lentokentällä

Madeiran lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Madeiran lentokenttä, lyhemmin FNC, tunnetaan myös nimillä Funchalin lentokenttä sekä maailmankuulun jalkapalloilijan Cristiano Ronaldon lentokenttänä. Madeiran lentokentältä matkaa saaren autonomisen alueen pääkaupunkiin Funchaliin on noin 20 kilometriä, joka taittuu vikkelästi Sixt vuokra-auto allasi. Saavutat hotellisi tai muun majoituspaikkasi nopeasti ja ilman turhaa stressaamista. Voit käyttää loppupäivän vaikkapa kaupunkiin ja sen ympäristön tutkimiseen joko jalan tai vuokra-autolla.

Smaragdinvihreä Madeira Sixt vuokra-autolla

Madeira on Portugalille kuuluva itsehallinnollinen saariryhmä Pohjois-Atlantilla ja se koostuu seitsemästä tuliperäisestä saaresta, joista vain kaksi ovat asuttuja. Suurempi näistä on Madeiran saari, jonka pääkaupunki on Funchal. Kaupungin kiehtovimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Jardim Botânicon kasvitieteellinen puutarha, 1500-luvulla alun perin rakennettu tuomikirkko Sé, Pyhän Laurentiuksen linnoitus sekä Cabo Girãon 580-metrinen jyrkänne. Matkaa jokaiseen näistä nähtävyyksistä on alle kymmenen kilometriä Funchalin keskustasta, joten saavutat ne helposti ja nopeasti vuokra-autolla.

Autonvuokraus Madeiren lentokentältä mahdollistaa myös pidempien retkien tekemisen saarella. Lähde katsomaan lähes kahden kilometrin korkeuteen kohoavaa Pico Ruivo -vuorta taikka Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaa Laurisilva-metsää. Sixt vuokra-auto allasi sinua ei rajoita aikataulut, vaan voit itse valita minne menet ja milloin. Seikkailunhaluisimmat matkaajat voivat vaikka lähteä kiertämään saarta. Matkaa tällöin kertyy noin 200 kilometriä, mutta nähtävää ja koettavaa on sitäkin enemmän!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Madeira Funchal Lentoas FNC Madeira Airport 9100-105 Santa Cruz 32.693107, -16.775239 +351-255788199

Sixt-toimipiste Madeira Funchal Lentoas FNC

Madeira Airport
9100-105 Santa Cruz
 
Puhelinnro +351-255788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service