Autonvuokraus
Vila do Porto
Piilota
Portugali // Vila do Porto
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vila do Porto

Vila do Portossa autonvuokraus onnistuu näppärästi Sixt Autovuokraamosta, jossa asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä vuokrausta koskevissa asioissa. Toimipisteemme autovalikoimasta löytyvät taloudelliset henkilöautot ja suuremmalle ihmis- tai tavaramäärälle hyvin soveltuvat farmarit, ja koko autokalustomme on suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten vuokra-autosi on turvallinen ja miellyttävä ajettava. Voit tehdä varauksen ajoneuvosta olemalla yhteydessä meihin puhelimitse tai käymällä verkkosivuillamme.

 
 • Azorit Santa Maria Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto Santa Maria
  9580-908 Vila do Porto

  ma. - su.07:00 - 21:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Lisäpalveluilla helpotat matkantekoasi Santa Marian saarella

Sixt Autovuokraamo Vila do Portossa tarjoaa vapaat ajokilometrit ja kaikissa vuokra-autoissa on ilmastointi sekä turvatyynyt, mutta tämän kaiken lisäksi voit valita tarpeitasi vastaavat maksulliset lisäpalvelut, jotta saat kaiken irti vuokra-autostasi. GPS-navigaattori ohjaa perille tuntemattomilla teillä, ja erilaisilla lisävakuutuksillamme varaudut huolella yllättävien tilanteiden varalle, sillä meiltä löytyy esimerkiksi tuulilasi- ja rengasturva. Lasten turvaistuimet helpottavat lapsiperheiden matkantekoa ja tekevät vuokra-autosta lapsille erityisen turvallisen, mikä on tietenkin ensisijaisen tärkeää vanhemmille. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme varataksesi vuokra-auton tai vieraile verkkosivuillamme, mutta otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Saaren ympäri Sixtin vuokra-autolla

Portugalille kuuluvan Azorien saariryhmän yksi pienimmistä saarista on Santa Maria, jonka suurin kaupunki Vila do Porto on. Saarta kutsutaan myös auringonpaisteen saareksi, koska se on saariryhmän eteläisin ja itäisin saari ja siten myös kuivin ja kuumin. Santa Marian saarella on kuitenkin Azorien hienoimmat valkoiset hiekkarannat, ja kuuluisin niistä on Praia Formosa eteläisellä lahdella, jonne pääset ajelemaan helposti Vila do Portosta, ja uimarannan vierestä löytyy parkkipaikka sekä rannalta pesutilat ja uimakopit, joten siellä on helppo käydä lastenkin kanssa.

Vila do Porto on Azorien vanhin asutuskeskus ja sen keskuskatua ympäröi noin 1400-1600-luvuilta peräisin olevat vanhat talot ja koko kaupunki on rakentunut kukkulalle vanhan linnoituksen ympärille. Kaupungista kannattaa suunnata myös reilun kuuden kilometrin päähän saaren pohjoisrannikolle, jossa näkee saarelle tyypillistä punaisesta kirkkaanoranssin sävyihin vaihtelevaa kuivaa ja savimaista maaperää, ja paikkaa kutsutaankin Barrreiro da Fanecaksi eli punaiseksi autiomaaksi. Autonvuokraus Vila do Portossa tekee matkasta Santa Marialla elämyksellisen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service