Autonvuokraus
Aguadilla
Piilota
Puerto Rico // Aguadilla
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Aguadilla

Uudet vuokra-autot ja laadukas palvelu odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Aguadillassa. Monipuolisesta autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan auton niin työ- kuin lomamatkankin ajaksi. Tarjolla on monen kokoisia autoja kätevistä hatchback-malleista suurempiin sedaneihin ja maastureihin. Jotta autonvuokraus Aguadillassa olisi mahdollisimman huoletonta, saat meiltä edullisesti myös tarvitsemasi lisäpalvelut.

 
 • Aguadilla Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  405 Hangar
  00604 Aguadilla

  ma. - su.23:00 - 16:00
  Juhlapyhä23:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin joustavaa autonvuokrausta Aguadillassa viikon jokaisena päivänä

Jos haluat allesi hyvin varustellun vuokra-auton monipuolisella palvelulla höystettynä, tule autovuokraamoomme Aguadillassa. Autokalustostamme löytyy sopiva vaihtoehto, olitpa sitten yksin, kaksin tai isomman porukan kanssa liikkeellä. Taloudelliset viistoperämallit ovat kaupunkiolosuhteissa näppäriä valintoja, kun taas suurempiin sedan- ja farmarimalleihin mahtuu reilummin ihmisiä ja matkatavaroita. Jos haluat katsella maisemia hivenen ylempää, vuokraa allesi jämerä maasturi. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä automallia tai -merkkiä. Tutustu myös hyödyllisiin lisäpalveluihin, joista voit valita itsellesi sopivat. Vuokra-autoon Aguadillassa saa nimettyä lisäkuljettajan ja vuokrattua GPS-navigaattorin. Vakuutuksen lisäturvaksi on tarjolla matkan jatkumisturva ja kolariturva. Lapsiperheiden autonvuokraus Aguadillassa onnistuu helposti, sillä mukaan saa tarvittaessa vauvan turvakaukalon tai lasten turvaistuimen.

Ota vuokra-autolla merellisistä maisemista kaikki irti

Jo 1700-luvulla perustettu Aguadilla sijaitsee Puerto Ricon saaren luoteisrannikolla. Reilun 50 000 asukkaan ja lukuisten hiekkarantojen kaupungille turismi ja etenkin rantaturismi ovat tärkeitä. Vuokra-autolla on kätevä kierrellä alueen monet uima- ja surffausrannat ja valita parhaat päältä. Koko perheen kannattaa suunnata kaupungin pohjoisosaan Las Cascadaksen vesipuistoon, jonka jättimäisissä vesiliukumäissä pään saa pyörälle. Maakravuille löytyy sopiva liikuntapaikka puolen tunnin ajomatkan päästä, sillä sisämaassa on Gozalandian luonnonkaunis retkeilyalue. Jos auringon paahde tuntuu liialliselta, rannan tuntumassa olevan sisäluisteluradan uumenissa hiki hälvenee ainakin verkkaisesti luisteltaessa. Liikuntaharrastusta voi jatkaa ajamalla pari kilometriä etelän suuntaan keilahallille, jonka yhteydessä on myös minigolfrata. Noin kolmenkymmenen kilometrin päässä on kaikenikäisten suosikkipaikka Mayaguezin eläintarha, joka on ainoa laatuaan Puerto Ricossa. 18 hehtaarin alueella päivän saa kulumaan rattoisasti.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service