Auton vuokraus maassa Puerto Rico

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Puerto Rico

Tutustu kohdemaahan Puerto Rico

Autonvuokraus Sixtillä Puerto Ricossa

Autonvuokraus Sixtillä Puerto Ricossa

Autonvuokraus Puerto Ricossa on vaivatonta, kun teet varauksen Sixtin verkkosivujen kautta. Autovuokraamo Puerto Ricossa tarjoaa vuokralle vain uutta autokalustoa, joka vastaa useisiin matkailijan tarpeisiin. Vuokra-auto on mahdollista valita Sixtin useasta autoluokasta, mutta automallia ei voi valitettavasti valita. Tarjolla on neliveto maastureita, farmareita sekä henkilöautoja. Lisävarusteiksi autonvuokraaja voi valita esimerkiksi GPS-navigaattorin, jonka ansiosta kohde kuin kohde löytyy huomattavasti helpommin ja nopeammin. Tai voit valita lisävarusteeksi myös lastenistuimia aina pienimpien lasten vauvakaukalosta kouluikäisten korokeistuimeen saakka, joten kaikenikäiset ja kokoiset lapset matkustavat vuokra-autossa turvallisesti ja lisäksi sopivissa istuimissa matkustaa tietenkin paljon mukavammin. Eikä vakuutuksiakaan pidä unohtaa, sillä niitä on kyllä saatavilla useisiin tien päällä yllättäviin ikäviin tilanteisiin.
Vuokra-autolla Puerto Ricon liikenteessä

Vuokra-autolla Puerto Ricon liikenteessä

Autonvuokraus Puerto Ricossa ei ole sen kummempaa kuin Suomessakaan, kunhan noudattaa varovaisuutta sekä liikennesääntöjä. Tiet ovat merkitty numeroilla 1-4, sen mukaan millaisista teistä on kyse. Esimerkiksi numerolla 1 merkityt tiet ovat vilkasliikenteisiä isoja teitä kun taas numerolla 4 merkityt tiet ovat pieniä ja vähemmän liikennöityjä. Tiet saattavat joillakin pienimmillä reiteillä olla hyvin kapeita ja tarkkaavaisuutta pitää matkassa olla. Taajamissa ja kaupunkialueilla on nopeusrajoitus 40 km/, maanteillä 70 km/h ja moottoriteillä 90-100 km/h. Pysäköinti Puerto Ricossa on usein todella kallista, etenkin kaupungissa ja suosituilla turistialueilla. Mikäli saat pysäköintisakon, voit maksaa sen, joko paikallisessa pankissa tai lähimmällä poliisiasemalla. Autovuokraamo Puerto Ricossa auttaa ja neuvoo autonvuokraajia, mikäli kiperä tilanne kohdalle sattuu.
Kohteita ja aktiviteetteja joihin vuokra-autolla voit kulkea

Kohteita ja aktiviteetteja joihin vuokra-autolla voit kulkea

Puerto Rico on mahtava auringonpalvojien rantalomakohde, mutta se tarjoaa myös paljon muuta mielenkiintoista. Esimerkiksi Cavernas del Rion Camuy luola on upea nähtävyys kalkkikivineen. Luola on valtavan kokoinen, joten aikaa siellä saa kulumaan tunnin jos toisenkin. Luola tarjoaa myös viilennystä helteiseen päivään. Myös shoppailumahdollisuuksia riittää vaikkapa koko loman ajaksi, mikäli nähtävyydet ja rantaelämä eivät suuresti houkuttele. Erityylisiä ruokaravintoloita on myös paljon ja ruokailumahdollisuudet ovat hyvät. Valaita ja delfiinejä pääset merelle ihastelemaan, kun lähdet päiväksi veneretkelle satamasta. Lisäksi voit kalastaa, sukeltaa, golfata ja vaeltaa. Autonvuokraus Puerto Ricossa ei ole vain järkevää, sillä lisäksi se on myös mukavaa. Koska vuokra-autoissa usein on ilmastointi, on kuumassa ilmastossa matkustaminen todella mukavaa. Vuokra-auto Puerto Ricossa tulee varmasti tarpeeseen, sillä maasto on mäkistä ja korkeuserot ovat usein huomattavia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Puerto Rico
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Puerto Rico?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Puerto Rico sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Puerto Rico.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Puerto Rico?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Puerto Rico

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Puerto Rico?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Puerto Rico?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Puerto Rico

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Puerto Rico

Näytä lisää