Auton vuokraus alueella San Juan

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa San Juan

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa San Juan Lentoas (Puerto Rico) alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa San Juan

Autovuokraamomme San Juanissa palvelee monipuolisesti

Autovuokraamomme San Juanissa palvelee monipuolisesti

Autonvuokraus San Juanista Puerto Ricossa onnistuu kätevästi Sixtiltä, jolla on pitkä historia luotettavana ja maailmanlaajuisena autovuokraamoketjuna. Löydät kaupungista useampia toimipisteitämme, joista voit helposti vuokrata käyttöösi kaupunkiajossa käteviä henkilöautoja ja farmareita, sekä maastossa voittamattomia maastureita. Olemme tehneet autonvuokrauksen mahdolliseksi niin paikan päällä, puhelimitse, verkossa kuin mobiilissakin ja pelkkien vuokra-autojen ohella tarjoamme autovuokraamossamme San Juanissa käyttöösi myös erilaisia lisäpalveluitamme. Huomattavaa toiminnassamme on myös se, että meiltä myös alle 25-vuotias voi vuokrata käyttöönsä auton. Autovuokraamomme San Juanissa palvelevat sinua joustavin aukioloajoin ja auttavat tarvittaessa tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton valinnassa. Jo ennen autonvuokrausta sinun kannattaa kuitenkin tutustua erilaisiin lisäpalveluihimme, joita hyödyntämällä saat matkasi sujumaan entistäkin paremmin. Voit esimerkiksi varautua matkaasi lisäkuljettajalla, GPS-navigaattorilla tai matkustaessasi perheen pienimpien kanssa erilaisilla lastenistuimilla ja turvakaukaloilla. Lisäpalveluiden ohella tarjoamme myös lisävakuuksia, joita voit valita halutessasi osaksi vuokrauspakettiasi. Kaikki tarjolla olevat vuokra-ajoneuvomme on kuitenkin vakuutettu kattavasti jo ennalta. Tehdessäsi vuokra-autovarausta meiltä sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että emme takaa vuora-autokalustostamme käyttöösi tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta ehdottomasti valitsemasi ja varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon.
Matkaa joustavasti Sixtin vuokra-autolla San Juanissa

Matkaa joustavasti Sixtin vuokra-autolla San Juanissa

Autonvuokraus San Juanissa helpottaa matkaasi, sillä ajamalla pääset helposti tutustumaan kaupungin ihmeisiin oman aikasi puitteissa. Kaupungissa kannattaakin ehdottomasti tutustua ainakin kauniiseen seitsemän korttelin mittaiseen vanhaan kaupunkiin, joka on Unescon maailmanperintökohde värikkäine siirtomaa-aikaisine taloineen ja linnoituksineen, jotka pääset helposti katsastamaan vaikkapa vuokra-autolla. Linnoituksista toinen, kaupungin tunnusmerkki Castillo San Felipe del Morro on valmistunut vuonna 1786 sen rakennustöiden kestettyä yli 250 vuotta. Vierailla kannattaa kuitenkin ehdottomasti myös suunnilleen samanikäisessä Castillo San Cristóbalin linnoituksessa, sekä Castillo San Felipe del Morron läheisyydessä sijaitsevalla Santa María Madgalena de Pazzisin vanhalla hautausmaalla. Historiallisten kohteiden ohella kaupungissa kannattaa suunnata Santurcen alueelle tutkimaan upeaa katutaidetta. Vuokra-autolla on lisäksi mahdollista suunnata noin tunnin ajomatkan päähän trooppiseen sademetsään El Yunqueen, mistä löytyy upeita patikointireittejä sekä vesiputouksia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella San Juan
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa San Juan?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä San Juan sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta San Juan.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa San Juan?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta San Juan. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 799 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella San Juan
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa San Juan?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa San Juan?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa San Juan?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in San Juan

Näytä lisää