Auton vuokraus alueella Aguadilla

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Aguadilla

Sixtin joustavaa autonvuokrausta Aguadillassa viikon jokaisena päivänä

Sixtin joustavaa autonvuokrausta Aguadillassa viikon jokaisena päivänä

Uudet vuokra-autot ja laadukas palvelu odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Aguadillassa. Monipuolisesta autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan auton niin työ- kuin lomamatkankin ajaksi. Tarjolla on monen kokoisia autoja kätevistä hatchback-malleista suurempiin sedaneihin ja maastureihin. Jotta autonvuokraus Aguadillassa olisi mahdollisimman huoletonta, saat meiltä edullisesti myös tarvitsemasi lisäpalvelut. Jos haluat allesi hyvin varustellun vuokra-auton monipuolisella palvelulla höystettynä, tule autovuokraamoomme Aguadillassa. Autokalustostamme löytyy sopiva vaihtoehto, olitpa sitten yksin, kaksin tai isomman porukan kanssa liikkeellä. Taloudelliset viistoperämallit ovat kaupunkiolosuhteissa näppäriä valintoja, kun taas suurempiin sedan- ja farmarimalleihin mahtuu reilummin ihmisiä ja matkatavaroita. Jos haluat katsella maisemia hivenen ylempää, vuokraa allesi jämerä maasturi. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä automallia tai -merkkiä. Tutustu myös hyödyllisiin lisäpalveluihin, joista voit valita itsellesi sopivat. Vuokra-autoon Aguadillassa saa nimettyä lisäkuljettajan ja vuokrattua GPS-navigaattorin. Vakuutuksen lisäturvaksi on tarjolla matkan jatkumisturva ja kolariturva. Lapsiperheiden autonvuokraus Aguadillassa onnistuu helposti, sillä mukaan saa tarvittaessa vauvan turvakaukalon tai lasten turvaistuimen.
Ota vuokra-autolla merellisistä maisemista kaikki irti

Ota vuokra-autolla merellisistä maisemista kaikki irti

Jo 1700-luvulla perustettu Aguadilla sijaitsee Puerto Ricon saaren luoteisrannikolla. Reilun 50 000 asukkaan ja lukuisten hiekkarantojen kaupungille turismi ja etenkin rantaturismi ovat tärkeitä. Vuokra-autolla on kätevä kierrellä alueen monet uima- ja surffausrannat ja valita parhaat päältä. Koko perheen kannattaa suunnata kaupungin pohjoisosaan Las Cascadaksen vesipuistoon, jonka jättimäisissä vesiliukumäissä pään saa pyörälle. Maakravuille löytyy sopiva liikuntapaikka puolen tunnin ajomatkan päästä, sillä sisämaassa on Gozalandian luonnonkaunis retkeilyalue. Jos auringon paahde tuntuu liialliselta, rannan tuntumassa olevan sisäluisteluradan uumenissa hiki hälvenee ainakin verkkaisesti luisteltaessa. Liikuntaharrastusta voi jatkaa ajamalla pari kilometriä etelän suuntaan keilahallille, jonka yhteydessä on myös minigolfrata. Noin kolmenkymmenen kilometrin päässä on kaikenikäisten suosikkipaikka Mayaguezin eläintarha, joka on ainoa laatuaan Puerto Ricossa. 18 hehtaarin alueella päivän saa kulumaan rattoisasti.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Aguadilla
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Aguadilla?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Aguadilla sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Aguadilla.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Aguadilla?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Aguadilla. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 73 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,2)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Aguadilla
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Aguadilla?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Aguadilla?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Aguadilla?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Aguadilla

Näytä lisää