Autonvuokraus
San Juan
Piilota
Puerto Rico // San Juan
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa San Juan

Autonvuokraus San Juanista Puerto Ricossa onnistuu kätevästi Sixtiltä, jolla on pitkä historia luotettavana ja maailmanlaajuisena autovuokraamoketjuna. Löydät kaupungista useampia toimipisteitämme, joista voit helposti vuokrata käyttöösi kaupunkiajossa käteviä henkilöautoja ja farmareita, sekä maastossa voittamattomia maastureita. Olemme tehneet autonvuokrauksen mahdolliseksi niin paikan päällä, puhelimitse, verkossa kuin mobiilissakin ja pelkkien vuokra-autojen ohella tarjoamme autovuokraamossamme San Juanissa käyttöösi myös erilaisia lisäpalveluitamme. Huomattavaa toiminnassamme on myös se, että meiltä myös alle 25-vuotias voi vuokrata käyttöönsä auton.

 
 • San Juan Lentoas (Puerto Rico)

  Sixt Autonvuokraus
  Calle Dalia, C. Begonia
  00979 Carolina

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • San Juan Rio Piedras (Pt Rico)

  Sixt Autonvuokraus
  301 Navarra St
  00923 San Juan

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autovuokraamomme San Juanissa palvelee monipuolisesti

Autovuokraamomme San Juanissa palvelevat sinua joustavin aukioloajoin ja auttavat tarvittaessa tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton valinnassa. Jo ennen autonvuokrausta sinun kannattaa kuitenkin tutustua erilaisiin lisäpalveluihimme, joita hyödyntämällä saat matkasi sujumaan entistäkin paremmin. Voit esimerkiksi varautua matkaasi lisäkuljettajalla, GPS-navigaattorilla tai matkustaessasi perheen pienimpien kanssa erilaisilla lastenistuimilla ja turvakaukaloilla. Lisäpalveluiden ohella tarjoamme myös lisävakuuksia, joita voit valita halutessasi osaksi vuokrauspakettiasi. Kaikki tarjolla olevat vuokra-ajoneuvomme on kuitenkin vakuutettu kattavasti jo ennalta. Tehdessäsi vuokra-autovarausta meiltä sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että emme takaa vuora-autokalustostamme käyttöösi tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta ehdottomasti valitsemasi ja varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon.

Matkaa joustavasti Sixtin vuokra-autolla San Juanissa

Autonvuokraus San Juanissa helpottaa matkaasi, sillä ajamalla pääset helposti tutustumaan kaupungin ihmeisiin oman aikasi puitteissa. Kaupungissa kannattaakin ehdottomasti tutustua ainakin kauniiseen seitsemän korttelin mittaiseen vanhaan kaupunkiin, joka on Unescon maailmanperintökohde värikkäine siirtomaa-aikaisine taloineen ja linnoituksineen, jotka pääset helposti katsastamaan vaikkapa vuokra-autolla. Linnoituksista toinen, kaupungin tunnusmerkki Castillo San Felipe del Morro on valmistunut vuonna 1786 sen rakennustöiden kestettyä yli 250 vuotta. Vierailla kannattaa kuitenkin ehdottomasti myös suunnilleen samanikäisessä Castillo San Cristóbalin linnoituksessa, sekä Castillo San Felipe del Morron läheisyydessä sijaitsevalla Santa María Madgalena de Pazzisin vanhalla hautausmaalla. Historiallisten kohteiden ohella kaupungissa kannattaa suunnata Santurcen alueelle tutkimaan upeaa katutaidetta. Vuokra-autolla on lisäksi mahdollista suunnata noin tunnin ajomatkan päähän trooppiseen sademetsään El Yunqueen, mistä löytyy upeita patikointireittejä sekä vesiputouksia.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service