Autonvuokraus
Gdansk
Piilota
Puola // Gdansk
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gdansk

Sixt Autovuokraamo Gdanskissa toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Tarjoamme käyttöösi monipuolisesti varusteltuja vuokra-autoja haluamillasi lisäpalveluilla höystettynä. Voit valita itsellesi tarpeesi mukaan pienen tai keskikokoisen perheauton, suuremman premium-luokan ajopelin, maasturin tai vaikkapa minibussin. Tutustu autokalustoon ja kilpailukykyisiin hintoihimme verkkosivullamme, josta löydät myös tiedot tarjolla olevista lisäpalveluista.

 
 • Gdansk Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ul. Slowackiego 210
  80-298 Gdansk

  ma. - pe.08:00 - 23:00
  la.09:00 - 18:00
  su.11:00 - 23:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Gdansk Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Podwale Grodzkie
  80895 Gdansk

  ma. - pe.09:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Asiantuntevasti palvelevaa autonvuokrausta Gdanskissa

Sixt Autovuokraamon laadukas palvelu ja monipuolinen autovalikoima ovat käytössäsi. Voit kasata itsellesi sopivan vuokrauspaketin, olitpa liikkeellä sitten loman tai bisneksen merkeissä. Pienet taloudelliset henkilöautot ovat hyviä valintoja, jos tilantarve ei ole suuri. Perhekokoluokan sedaneihin ja farmareihin sopivat reilusti niin ihmiset kuin matkatavaratkin. Premium-luokan sedanit ja maasturit ovat näyttäviä päältä ja sisältä. Minibussit ja pakettiautot tarjoavat puolestaan ratkaisun tilaa vaativaan autonvuokraukseen Gdanskissa. Otathan huomioon, että voit varata itsellesi tietyn autoluokan, mutta merkkiä ja mallia emme voi taata. Muista hyödyntää myös tarpeelliset lisäpalvelut. Vakuutuksen lisäturvaksi voi ottaa varkaus-, lasi- tai rengasturvan sekä matkan jatkumisturvan. Vuokra-autoon saa nimettyä lisäkuljettajan. Autovuokraamostamme Gdanskissa voit vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin sekä tarpeen mukaan vauvan turvakaukalon, lasten turvaistuimen tai lasten korokeistuimen.

Suunnista vuokra-autolla Gdanskissa minne mieli tekee

Itämeren rannalla sijaitseva Gdansk on Puolan kuudenneksi suurin kaupunki. Asukkaita noin tuhat vuotta vanhassa satamakaupungissa on vajaat puoli miljoonaa. Kaupungin näyttävin rakennus lienee Mariankirkko, joka on maailman suurin tiilestä muurattu katedraali. Historian havinaa on myös Motlava-joella, sillä siellä voi vierailla vanhanajan höyrylaivassa. Kaiken ikäisten suosikkipaikka on paikallinen eläintarha, joka löytyy luoteissuunnasta kymmenen kilometrin ajomatkan päästä. Laajassa eläintarhassa on yli tuhat eläintä maapallon eri kolkista ja sen lisäksi lapsille on oma minieläintarhansa. Merestä ja sen elävistä kiinnostuneiden kannattaa ajella vuokra-autolla Gdanskista puolen tunnin matka Gdyniaan, jossa ovat sekä merimuseo että yli 1500 eliön meriakvaario. Auringonpalvojien ja rantaelämästä nauttivien vuokra-auton keula suuntautunee kohti Sopotin ympäristön mittavia hiekkarantoja, joita riittää yli 30 kilometrin matkalle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service