Autonvuokraus
Gdansk Päärautatieasema
Piilota
Puola // Gdansk // Gdansk Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Gdansk Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Podwale Grodzkie
  80895 Gdansk PL +48-58-3481456
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: GDNX02
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 15:00
 
 

Starttaa viihtyisä Gdanskin-matkasi Sixt Gdansk Päärautatieasemalta

Sixt Autovuokraamo Gdanskin Päärautatieasemalla toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Puolan kauniiseen Gdanskin kaupunkiin, tarjoten käyttöösi ensiluokkaiset autonvuokrauspalvelut. Palvelupisteemme Gdanskin Päärautatieasemalla on helppo löytää heti Gdanskiin saavuttuasi, ja keskeisen sijaintimme ansiosta pääset jatkamaan matkaasi Gdanskissa nopeasti ja helposti. Gdanskissa riittääkin nähtävää niin kulttuurinnälkäisille kuin historiasta kiinnostuneillekin. Merellisyys on leimallinen piirre vanhana hansakaupunkinakin tunnetulle Gdanskille, ja vuokra-autosi avulla pääset helposti katsomaan vaikkapa Gdanskin merimuseota, joka sijaitsee alle viidentoista minuutin automatkan päässä Gdanskin päärautatieasemalta. Tai suuntaa alle puolen tunnin päässä sijaitsevaan Sopotin kaupunkiin, josta löydät koko perheelle sopivat uimarannat.

Autonvuokraus Gdanskin Päärautatieasemalta sopii mainiosti niin työmatkustamiseen kuin lomailuunkin. Olitpa sitten liikkeellä Gdanskissa perheen kanssa, kaveriporukalla tai yksin liikematkan merkeissä, löydät valikoimastamme miellyttävän vuokra-auton matkaasi varten. Puikkelehdi kaupunkialueen liikenteessä kompaktilla sedanilla tai valitse pidemmille road tripeille suorituskykyä tarjoava katumaasturi. Tilavassa farmariautossa tai minibussissa kuljetat kätevästi niin tuliaiset kuin koko seurueen matkatavaratkin. Tutustuthan myös Premium-luokkamme vuokra-autoihin, joihin sisältyvät esimerkiksi laadustaan tunnetut Jaguarit, Audit ja BMW:t.

Kaunis Gdansk ulottuvillasi

Autonvuokraus Gdanskin Päärautatieasemalta onnistuu etukäteen helppokäyttöisen nettivarauspalvelumme avulla tai puhelimitse. Vuokrauksen alkamisen ja päättymisen voit valita itsellesi parhaiten sopivampaan ajankohtaan, jolloin ystävällinen Sixtin ammattilaisemme odottaa sinua päärautatieasemalla. Varatessasi vuokra-autoa Gdanskin Päärautatieasemalta voit halutessasi lisätä varaukseesi lisäpalveluita onnistuneen matkasi varmistamiseksi. Gdansk on suuri ja eläväinen kaupunki, joten reittivaihtoehtojen selvittämiseen suosittelemme avuksi lisäpalveluna tarjoamaamme navigaattorilaitetta.

Ehkäpä tiedossa on paljon ajokilometrejä myös muualle Puolan alueelle? Vapaiden kilometrien avulla vältyt kilometrimittarin tarkkailulta. Gdansk on mukava kohde myös perhelomailuun, ja lapsimatkustajien turvallisten kilometrien varmistamiseksi tarjoammekin autonvuokraukseesi lastenistuimet. Vuokrahintaan sisältyvien turvien lisäksi voit halutessasi hankkia lisäturvaa erilaisten odottamattomien tilanteiden varalta. Pyydämme huomioimaan jo varatessasi, että emme voi taata tietyn automallin toteutumista autonvuokrauksessasi, vaan ainoastaan vuokra-ajoneuvosi kategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Gdansk Päärautatieasema GDNX02 Podwale Grodzkie 80895 Gdansk 54.354606, 18.645108 +48-58-3481456

Sixt-toimipiste Gdansk Päärautatieasema GDNX02

Podwale Grodzkie
80895 Gdansk
 
Puhelinnro +48-58-3481456

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service