Autonvuokraus
Katowice
Piilota
Puola // Katowice
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Katowice

Uudet ja hyvin varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Katowicessa. Voit valita itsellesi sopivan kokoisen ajopelin, sillä tarjolla on erikokoisia vaihtoehtoja pienistä kaupunkiautoista maastureihin ja minibusseihin. Muista tarkistaa tarjoamamme edulliset lisäpalvelut, sillä niiden ansiosta autonvuokraus Katowicessa on vieläkin huolettomampaa. Tutustu verkkosivullamme autokalustoon ja lisäpalveluihin.

 
 • Katowice Pyrzowice Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  ma. - ke.09:00 - 24:00
  to. - pe.09:00 - 20:00
  su.12:00 - 24:00
  Juhlapyhä12:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Katowice Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Plac Wilhelma Szewczyka 1
  43302 Katowice

  ma. - pe.10:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Katowice Keskusta/Novotel

  Sixt Autonvuokraus
  Al. Rozdzienskiego 16
  40-202 Katowice

  ma. - pe.10:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukasta palvelua seitsemänä päivänä viikossa

Sixt Autovuokraamo Katowicessa tarjoaa käyttöösi asiantuntevan palvelun ja laadukkaan vuokra-auton. Kätevän kokoinen kaupunkiauto on oiva valinta yksinäiselle tai pariskunnalle, kun taas perheluokan sedan- tai farmarimalleissa tilaa riittää reilummalle matkustaja- ja tavaramäärälle. Minibusseihin sopii jopa yhdeksän hengen porukka. Premium-luokan sedaneissa ja maastureissa pääset kokemaan luksusauton mukavuuden. Otathan huomioon, että voit varata itsellesi autokategorian, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Tarjoamme useita hyödyllisiä lisäpalveluja autonvuokrauksen yhteydessä. Vuokra-autoon voi nimetä lisäkuljettajan ja vuokrata GPS-navigaattorin tai talviolosuhteisiin talvivarustepaketin. Jotta autonvuokraus Katowicessa olisi mahdollisimman huoletonta, vakuutuksen lisäturvaoptioina ovat tarjolla muun muassa matkan jatkumisturva, varkaus-, lasi- ja rengasturva. Myös erikokoisia lasten turvaistuimia ja korokkeita on mahdollista vuokrata tarpeen niin vaatiessa.

Kiertele kätevästi vuokra-autolla Katowicen kaupungissa ja lähiseudulla

Puolan eteläosassa sijaitseva Katowice on saanut alkunsa 1500-luvulla ja nykyään asukkaita on noin 300 000. Historian havinan voi aistia paitsi keskikaupungin miljöössä, myös runsaassa museotarjonnassa. Perinteisten museoiden lisäksi keskustan alueelta löytyvät myös kitara- ja tietokonemuseot. Kaupungin etnologinen museo sijaitsee viiden kilometrin ajomatkan päästä idän suunnasta. 1900-luvun sotahistoriasta kiinnostuneiden kannattaa ajaa vuokra-autolla Katowicesta noin 40 kilometrin matka Auschwitzin keskitysleirimuseoon. Toinen päiväretken kohde on tunnin ajomatkan päässä Krakowan laitamilla, josta löytyvät Wieliczkan suolakaivokset. Jos haluaa päivän kuluvan rattoisasti, kannattaa ajaa kaupungin pohjoislaidalle eläintarhaan. Vehreällä alueella on planetaario, dinosaurusnäyttely sekä tietenkin eläimiä apinoista norsuihin. Myös viereisessä Legendian huvipuistossa saa ajan kulumaan nopeasti. Huvilaitteita ja puuhasteltavaa riittää myös perheen pienimmille. Jos uinti- ja vesikärpänen on puraissut, viidentoista kilometrin ajomatkan päässä on suuri Aquadromin vesipuisto.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service