Autonvuokraus
Katowice Päärautatieasema
Piilota
Puola // Katowice // Katowice Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Katowice Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Plac Wilhelma Szewczyka 1
  43302 Katowice PL +48-32-7827920
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: KTWX01
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 16:00
 
 

Vuokra-autoilun helppous ulottuvillasi Sixt Katowice Päärautatieasemalla

Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi kokemaan vaivaton autonvuokraus Katowicen Päärautatieaseman palvelupisteemme avulla. Sixt Autovuokraamo Katowice Päärautatieasema on mainio lähtöetappisi matkalla viihtyisään Katowicen kaupunkiin tai pidemmälle eteläiseen Puolaan. Palvelupisteemme Katowicen päärautatieasemalla on helppo löytää. Katowicen rautatieasema on keskeinen asema niin paikallisjunaliikenteessä kuin muualta Euroopasta saapuvien junien reitillä, joten mistä tahansa tänne saavutkin, autonvuokraus Katowicessa voi alkaa sujuvasti heti kaupunkiin jalkauduttuasi. Katowicen Päärautatieasemalta sinun on helppo suunnistaa niin työtapaamisiin kuin huviajeluillekin Katowicen kaupunkiin tai sen lähialueille.

Haluatko omaksua matkallasi mahdollisimman paljon tietoa Puolan ja samalla koko Euroopan historiasta? Suuntaa esimerkiksi päärautatieasemalta kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan Sleesialaismuseoon, joka kertoo mielenkiintoista tarinaa historiallisesta Sleesian alueesta ja muistuttaa samalla Puolan merkittävästä hiilikaivosteollisuudesta. Vuokra-auto Katowicen Päärautatieasemalta mahdollistaa matkailun myös muualle Puolaan. Lähde vaikkapa päiväretkelle kauniiseen Krakovaan, joka sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Katowicesta. Olitpa sitten matkalla työkokoukseen tai vapaa-ajan viettoon, Sixt Katowice Päärautatieaseman tarjonnasta löydät etsimäsi laadukkaan vuokra-auton. Tarjontaamme kuuluvat niin tilavat farmarit, jämäkät katumaasturit pidemmille retkille kuin kompaktit henkilöautotkin kaupunkiajoon. Tutustuthan myös ylellisempää kyytiä tarjoavaan luksusautojen valikoimaamme.

Lisäpalveluista ekstramukavuutta vuokra-autoosi

Autonvuokraus Katowicen Päärautatieasemalta tarjoaa matkallesi helpon alun. Sixtin varauspalvelun avulla varaat vuokra-autosi Katowicen Päärautatieasemalta kätevästi jo etukäteen, jolloin Sixtin avulias autonvuokrausammattilainen odottaa sinua toivomanasi ajankohtana. Varauksen yhteydessä voit valikoida käyttöösi valinnaiset lisäturvat ja -palvelut makusi mukaan. Tarjoamme vuokrahintaan kuuluvien vakuutusten ja turvien lisäksi käyttöösi esimerkiksi matkan jatkumisturvan, jonka avulla pystyt paremmin varautumaan yllättäviin tilanteisiin matkasi aikana. Suositeltaviin lisäpalveluihimme kuuluva navigointilaite auttaa sinua löytämään Katowicen ja lähialueiden sujuvimmat reittivaihtoehdot. Koko kattavan lisäpalveluvalikoimamme näet varauksesi yhteydessä. Otathan varausta tehdessäsi huomioon, että takaamme käyttöösi tiettyä ajoneuvokategoriaa edustavan vuokra-auton, mutta lopullinen automallisi voi poiketa kuvan esimerkkiajoneuvosta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Katowice Päärautatieasema KTWX01 Plac Wilhelma Szewczyka 1 43302 Katowice 50.260115, 19.017549 +48-32-7827920

Sixt-toimipiste Katowice Päärautatieasema KTWX01

Plac Wilhelma Szewczyka 1
43302 Katowice
 
Puhelinnro +48-32-7827920

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Rozdzienskiego 16
40-202 Katowice
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service