Autonvuokraus
Kraków
Piilota
Puola // Krakow // Kraków
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Krakova: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kopernika 1
  31-033 Krakow PL +48-126393216
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: KRKC01
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 18:00
 
 

Sixt palvelee autonvuokrausasioissa Krakovassa

Aja nautinnollisiin lomahetkiin sisällyttämällä suunnitelmiisi autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Krakova Meet & Greetin vuokra-auton avulla. Sixtin vuokra-autot tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon matkustusmuodoksi myös Puolaan työn merkeissä saapuville. Autonvuokraus Krakovan Meet & Greet -toimipisteeltä toimii sillä periaatteella, että työntekijämme saapuu paikalle luovuttamaan sinulle varaamasi vuokra-auton sovittuna ajankohtana ja auttaa sinut matkaan. Paikalla ei siis ole fyysistä toimistoa, joten teethän varauksen etukäteen joko netissä tai mobiilisovelluksessamme. Pyydämme myös sinua varmistamaan paikalle saapuessasi, että sinulla on mukanasi voimassa oleva ajokortti, hyväksytty maksukortti sekä mahdolliset muut asiakirjat luovutusprosessin nopeuttamiseksi.

Meet & Greet -toimipisteemme tapaamispaikka sijaitsee aivan Krakovan keskustassa, joten vuokra-autoa on helppo saapua hakemaan täältä eri puolilta kaupunkia. Monet kaupungin keskusta-alueen hotelleista ja muista majoitusvaihtoehdoista sijaitsevan vain lyhyen kävelymatkan päässä, joten vuokra-autoa voi tulla noutamaan vaikka jalkaisin.

Laadukkaat vuokra-autot Krakovan Meet & Greet -toimipisteeltä

Luotettavat ja erinomaisesti varustellut vuokra-automme tarjoavat kuskille ensiluokkaisen ajokokemuksen mahdollisen matkaseuran nauttiessa erinomaisesta matkustusmukavuudesta. Kun valitset autonvuokrausasioissa Krakovan Meet & Greet toimipisteen, voit myös varustaa vuokra-autosi erilaisilla lisäpalveluilla, jotka tekevät matkustamisesta entistäkin mukavampaa. Niiden avulla muokkaat ajoneuvon juuri sinun ja mahdollisen matkaseurueesi tarpeisiin ja mieltymyksiin sopivaksi. Jos esimerkiksi olet liikkeellä perheen kanssa, vuokra-autoon on mahdollista lisätä tarvittava määrä lastenistuimia tai turvakaukaloita tekemään pienimpien matkalaisten matkustamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. GPS-navigaattorilla taas helpotat matkaseurueen aikuisten elämää jättämällä kartan lukemisen teknologian huoleksi.

Varauksen tekeminen käy helposti vaikka puhelimellasi Sixtin sovelluksen kautta tai verkkosivuillamme. Huomaathan varausta tehdessäsi, että emme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä, vaan varaus koskee aina pelkästään autokategoriaa. Varauksen yhteydessä näet myös koko lisäpalveluvalikoimamme ja tarkemmat tiedot eri palveluista. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Krakovan Meet & Greet Sixt -toimipisteeltä, olet aina tervetullut olemaan myös yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kraków KRKC01 Kopernika 1 31-033 Krakow 50.060738, 19.944548 +48-126393216

Sixt-toimipiste Kraków KRKC01

Kopernika 1
31-033 Krakow
 
Puhelinnro +48-126393216

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service