Auton vuokraus toimipisteestä Krakau Päärautatieasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Krakau Päärautatieasema toimipaikkaan

Osoite

Pawia 5a, 31154 Krakow, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 19:00

Palvelumme toimipaikassa Krakau Päärautatieasema

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Puolan Krakovaan

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Puolan Krakovaan

Sixt Autovuokraamossa Krakovan Päärautatieasemalla käytössäsi on laadukas autonvuokraus, joka tarjoaa luotettavan liikkumismuodon Krakovassa niin lomamatkailijoille kuin työmatkalaisille. Krakovan Päärautatieaseman Sixt on niin sanottu Meet & Greet -toimipiste, eli paikalla ei ole fyysistä toimistoa, vaan etukäteen varaamasi ajoneuvo toimitetaan sinne valitsemanasi ajankohtana. Muistathan siis tehdä varauksesi hyvissä ajoin - joko verkossa tai Sixtin mobiilisovelluksessa.Jos saavut Krakovaan junalla, voit tilata vuokra-auton odottamaan sinua rautatieasemalle saapumisajankohtanasi, jolloin saat sen käyttöösi kätevästi heti junasta ulos astuttuasi. Krakovan Päärautatieasemalle on junayhteys myös Krakovan lentokentältä. Vuokra-auton varaaminen Krakovan Päärautatieasemalta noudettavaksi on kätevä vaihtoehto myös matkailijoille, jotka ovat jo saapuneet Krakovaan. Koska Krakovan päärautatieasema sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Krakovan keskustassa, on vuokra-autoa helppoa tulla hakemaan täältä mistä päin kaupunkia tahansa, ja monilta kaupungin hotelleilta saapuu helposti paikalle vaikka kävellen. Jotta vuokra-auton luovutus menisi mahdollisimman sujuvasti, pidäthän huolen, että sinulla on ajokortti, maksukortti ja muut tarpeelliset asiakirjat valmiina, kun saavut noutamaan vuokra-autoasi.
Hyödyllisillä lisäpalveluilla varustellut vuokra-autot Sixtiltä

Hyödyllisillä lisäpalveluilla varustellut vuokra-autot Sixtiltä

Autonvuokraus Krakovan Päärautatieaseman Sixtiltä tarjoaa sinulle kattavan valikoiman vaihtoehtoja vuokra-autoksesi Krakovassa. Henkilöautojen lisäksi valikoimastamme löytyy esimerkiksi katumaastureita ja minibusseja. Jos etsit matkaasi pientä luksusta, valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja myös huippulaatuisessa Premium-luokassamme. Vuokra-autojen personointi oman matkan tarpeisiin käy kätevästi lisäpalveluillamme. Esimerkiksi lasten kanssa matkustaville suosittelemme korkealaatuisia lasten turvaistuimia pienimpien matkalaisten matkustusturvallisuuden parantamiseksi. Suunnistamista helpottava GPS-navigaattori on myös suosittu valinta, samoin myös lisäkuljettajan valinta.Lisäpalvelumme ottavat huomioon myös taloudellisen turvallisuutesi, ja erilaisten lisäturvavaihtoehtojemme ansiosta voit varautua esimerkiksi varkauden tai vuokra-autoon kohdistuvien vaurioiden varalta. Kun lisäpalvelut ovat kohdillaan, matkustaminen vuokra-autolla on sekä mukavaa että huoletonta. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varaus koskee vain autokategoriaa, emmekä voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Krakau Päärautatieasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Krakau Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Krakau Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Krakau Päärautatieasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Krakau Päärautatieasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 4 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Krakau Päärautatieasema
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Krakau Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Krakau Päärautatieasema

Näytä lisää