Auton vuokraus toimipisteestä Kraków

 

Suosituin kohteessa Kraków

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kraków alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kraków

Osoite

Kopernika 1, 31-033 Krakow, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
10:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Kraków

Sixt palvelee autonvuokrausasioissa Krakovassa

Sixt palvelee autonvuokrausasioissa Krakovassa

Aja nautinnollisiin lomahetkiin sisällyttämällä suunnitelmiisi autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Krakova Meet & Greetin vuokra-auton avulla. Sixtin vuokra-autot tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon matkustusmuodoksi myös Puolaan työn merkeissä saapuville. Autonvuokraus Krakovan Meet & Greet -toimipisteeltä toimii sillä periaatteella, että työntekijämme saapuu paikalle luovuttamaan sinulle varaamasi vuokra-auton sovittuna ajankohtana ja auttaa sinut matkaan. Paikalla ei siis ole fyysistä toimistoa, joten teethän varauksen etukäteen joko netissä tai mobiilisovelluksessamme. Pyydämme myös sinua varmistamaan paikalle saapuessasi, että sinulla on mukanasi voimassa oleva ajokortti, hyväksytty maksukortti sekä mahdolliset muut asiakirjat luovutusprosessin nopeuttamiseksi. Meet & Greet -toimipisteemme tapaamispaikka sijaitsee aivan Krakovan keskustassa, joten vuokra-autoa on helppo saapua hakemaan täältä eri puolilta kaupunkia. Monet kaupungin keskusta-alueen hotelleista ja muista majoitusvaihtoehdoista sijaitsevan vain lyhyen kävelymatkan päässä, joten vuokra-autoa voi tulla noutamaan vaikka jalkaisin.
Laadukkaat vuokra-autot Krakovan Meet & Greet -toimipisteeltä

Laadukkaat vuokra-autot Krakovan Meet & Greet -toimipisteeltä

Luotettavat ja erinomaisesti varustellut vuokra-automme tarjoavat kuskille ensiluokkaisen ajokokemuksen mahdollisen matkaseuran nauttiessa erinomaisesta matkustusmukavuudesta. Kun valitset autonvuokrausasioissa Krakovan Meet & Greet toimipisteen, voit myös varustaa vuokra-autosi erilaisilla lisäpalveluilla, jotka tekevät matkustamisesta entistäkin mukavampaa. Niiden avulla muokkaat ajoneuvon juuri sinun ja mahdollisen matkaseurueesi tarpeisiin ja mieltymyksiin sopivaksi. Jos esimerkiksi olet liikkeellä perheen kanssa, vuokra-autoon on mahdollista lisätä tarvittava määrä lastenistuimia tai turvakaukaloita tekemään pienimpien matkalaisten matkustamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. GPS-navigaattorilla taas helpotat matkaseurueen aikuisten elämää jättämällä kartan lukemisen teknologian huoleksi.Varauksen tekeminen käy helposti vaikka puhelimellasi Sixtin sovelluksen kautta tai verkkosivuillamme. Huomaathan varausta tehdessäsi, että emme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä, vaan varaus koskee aina pelkästään autokategoriaa. Varauksen yhteydessä näet myös koko lisäpalveluvalikoimamme ja tarkemmat tiedot eri palveluista. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Krakovan Meet & Greet Sixt -toimipisteeltä, olet aina tervetullut olemaan myös yhteydessä asiakaspalveluumme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kraków

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kraków?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kraków sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kraków.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kraków?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 7 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kraków

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kraków?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kraków?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kraków

Näytä lisää